PENGHIAS KULIT

 “SAYA MASIH SINGLE & TIDAK TERIKAT SESIAPA”- HANIS ZALIKHA

Dunia seni tanah air kini semakin berkilauan dengan kehadiran bintang baru menghiasi kaca televisyen. Mempunyai pakej menarik dan aura yang menawan, si gadis yang mempunyai kulit wajah cerah ini pasti membuat sesiapa sahaja yang menonton tertawan. Beliau yang mempunyai ribuan pengikut di blog tulisanya www.inibelogsaya.blogspot.com menerimalamaran dengan nada terbuka. Menghiasikulit muka hadapan majalah bulan ini, sicantik jelita Hanis Zalikha Binti Zainal Rashidmembuka bicara perihal kisah cinta danimpian perkahwinan yang diidamkan.

 

FESYEN MUSLIMAH

PUKAUAN TERCIPTA DALAM PERSALINAN MEWAH

Keindahan tercipta saat busana indah membaluti susuk tubuh sang mempelai. Kemasan dan sulaman sarat hiasan batuankristal, jemeki, labuci serta tampalan bunga dan kerawang memukau pandangan serta menyerlahkan lagi keanggunan si pemakai.

 

GAYA BAJET

PERINCIAN LACE PENUH KEMEWAHAN

 

GAYA SOLEKAN

Solekan segar nan menawan

Asas bagi mendapatkan solekan yang sempurna adalah daripada kesegaran kulit wajah. Tidur yang cukup dan juga cucian sempurna bakal menjaga kesihatan kulit wajah tampil segar. Ikuti seleksi bahan asas solekan ini bagi menjana gaya solekan yang

sempurna.

 

INFO BAJET

30 Cara kumpul duit kahwin

Ikuti 30 cara terbaik untuk membantumu mengumpul duit kahwin. Sedikit-sedikit, lama-lama jadi bukit...

 

Juga terdapat muka surat sisipan; Bingkisan Cinta: Gubahan Hantaran Sirih dan Mas Kahwin dan banyak lagi!