Kecantikan
  • 284
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    284
    Shares

Zaman sekarang ni, bukan pengantin je yang ‘hire’ make up artis, bridesmaids pon tak kurang hebatnya. Tapi apa-apa pon, nak diingatkan, mekap tu boleh tapi janganlah sampai ‘overshadow’ pengantin. Namun ini tidak bermakna anda tidak boleh melawa langsung. Anda pun perlu kelihatan cantik dan menarik. Barulah kena dengan gelaran dayang raja sehari. Mahu kelihatan manis-manis? Cuba lihat video tuttorial ini.

Bagi yang lebih gemarkan mekap yang membuatkan wajah kelihatan berseri-seri namun masih glamour, tutorial ini memang sesuai untuk anda.

Anda mahu kelihatan ‘presentable’ dan segar tanpa calitan mekap yang melampau?

Dan… mungkin kulit yang bersinar-sinar itu lambat sikit nak dapat tanpa penjagaan kulit yang betul.

Tapi anda masih boleh mendapatkan efek yang sama menggunakan mekap. Sekarang anda pun boleh ‘shine bright like a diamond’…

 

Jangan Lupa Komen:

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: