Setiap pasangan itu diberikan kelebihan masing-masing, jangan terkejut jika ada satu kajian dilakukan dan mendapati menghidu ketiak suami boleh buat isteri bertambah cantik dan berseri!

Ramai yang menganggap ianya suatu yang lucu dan mengarut, sebenarnya dengan menghidu ketiak suami boleh membantu anda menghilangkan stress dan membuatkan jiwa anda rasa tenang.

Kajian seperti yang dilaporkan oleh Jurnal Biology of Reproduction America, menyatakan hormon Phero yang terembes keluar dari ketiak suami dapat mengaktifkan hormon si isteri sehingga menghasilkan satu perasaan yang sangat damai dan tenang buat si isteri.

IKLAN

Awet Muda Untuk Isteri Yang Suka Berbaring Dan Hidu Ketiak Suami

IKLAN

Dengan tidur atau berbaring pada  ketiak suami, anda seperti mendapat “ubat awet muda” yang terus memberikan kecantikan secara semulajadi secara perlahan-lahan.

IKLAN

Ianya juga bersangkut paut dengan kemesrasaan suami isteri, orang tua-tua kata jika mahu hidup sentiasa ceria dan bahagia dengan pasangan harus tidur dilengan suami.

Sekaligus akan membuatkan si isteri menghidu bau ketiak suami, rasa ketenangan membuatkan isteri ceria dan bahagia. Oleh kerana tiada rasa stress, membuatkan si isteri sentiasa nampak cantik dan kemas. Sekian petikan dari hanasuva.com

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI