Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif, mencari produk penjagaan kulit yang betul boleh menjadi sukar. Produk biasa mungkin terlalu keras, sementara produk lembut mungkin tidak cukup berkesan.

Sementara itu, keadaan ini boleh memburukkan lagi pemicu sensitiviti seperti tekanan, habuk, klorin di kolam renang, atau perubahan cuaca, yang semuanya dapat menyumbang kepada kelemahan fungsi penghalang semula jadi kulit. Ini mengakibatkan kulit kering dan gatal, kerapuhan, patch merah, atau bintik-bintik yang menyakitkan atau sakit pada kulit.

Bagi Mereka Yang Kulit Sensitif, Produk Ini Mungkin Jawapan Bagi Anda

IKLAN

Bagi Mereka Yang Kulit Sensitif, Produk Ini Mungkin Jawapan Bagi Anda  Bagi Mereka Yang Kulit Sensitif, Produk Ini Mungkin Jawapan Bagi Anda Bagi Mereka Yang Kulit Sensitif, Produk Ini Mungkin Jawapan Bagi Anda Bagi Mereka Yang Kulit Sensitif, Produk Ini Mungkin Jawapan Bagi Anda

Selain itu, bagi orang Asia yang mempunyai kulit yang sensitif, mencari produk yang sesuai, Dr Dermis adalah jawapannya.

IKLAN

Untuk menangani masalah kulit tertentu terutama untuk orang Asia, Bio-Essence penjagaan kulit dengan bangga melancarkan jenama penjagaan kulit mereka yang terbaru: DR Dermis, yang dikembangkan bersama dengan pakar dermatologi, dengan Derma-Mimic ComplexTM, formulasi proprietari yang berfungsi seperti lipid semulajadi untuk membaiki kerosakan kulit.

IKLAN

Bagi Mereka Yang Kulit Sensitif, Produk Ini Mungkin Jawapan Bagi Anda

Pelancaran itu menandakan DR Dermis sebagai salah satu penemuan baru dalam bidang Sains Derma, menetapkan standard untuk teknologi penjagaan kulit untuk datang dan meraikan karya lebih daripada 200 penyelidik dan saintis, termasuk ahli dermatologi, yang telah memainkan peranan penting dalam mencipta dan membangunkan formulasi ini.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI