Mencari cinta sejati umpama menarik rambut dalam tepung. Sukar tapi beruntung kalau dapat pasangan terbaik. Kenapa wanita yang sering hadapi kesedihan? Kenapa lelaki pula asyik curang. Itu dugaan. Andai terjumpa lelaki yang macam ni, lupakan dan move on.

 

BONDA ROZITA Nasihat, Hindari Lelaki Macam Ni. Lagi Elok LUPAKAN Terus!
Kredit foto: Instagram Bonda Rozita

 

Kongsi Bonda Rozita,

IKLAN

 

“Lelaki jernih cintanya yang menikahi kita ..bersedia menghalalkan perhubungan..bermakna dia seorang yang serius dan setia dalam perhubungannya..!!

Jenis lelaki kalau dia tak setia..main-main dalam perhubungannya..dah tentu dia tak berani nak tunaikan tanggungjawabnya dalam  kehidupan perkahwinan.. atau mengabaikannya.

IKLAN

Kalau dia serius dalam hubungan tu, dia akan ambil dan terima tanggungjawab tu..bukan hanya untuk seronok-seronok sahaja..”

IKLAN

 

BONDA ROZITA Nasihat, Hindari Lelaki Macam Ni. Lagi Elok LUPAKAN Terus!
Kredit foto: Instagram Bonda Rozita

Bagi wanita kena berhati-hati dengan hati pada lelaki atau suami..!! Hanya yang pernah merasa sakit dan sengsaranya diputuskan hubungan..atau pasangan bersikap curang belakang kita..

Positif dan sibukkan diri..lupakan dia kerana Allah akan menyelamatkan kita dari segala masalah dengan caraNya yang tersendiri.

Buktikan kita akan jumpa yang lebih baik..

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI