Pada 9 hingga 13 Oktober ini, Karangkraf Mall Online bersama-sama lebih 1,000 e-tailers di seluruh Malaysia akan memulakan perang diskaun sesama sendiri! Dan yang pastinya diskaun sehingga 90% Karangkraf Mall tidak harus anda lepaskan!

BERMULALAH ONLINE SALE TERBESAR & TERGEMPAK DI MALAYSIA!

Karangkraf Mall Sdn Bhd menyasarkan jualan RM35,000 sempena jualan atas talian (online) terbesar Malaysia, MYCYBERSALE 2017 yang berlangsung pada 9 hingga 13 Oktober  ini. Pegawai Pemasaran dan Promosinya, Muhamaad Hazani Sukri berkata, sasaran itu adalah lebih tinggi jika dibandingkan dengan jualan yang diterima pada tahun lalu sebanyak RM30,000.

Buat Bakal Pengantin! Rebut Peluang Kumpul Koleksi Majalah Pesona Pengantin Dengan Harga Tak Masuk Akal!

Karangkraf Mall juga menawarkan penghantaran percuma ke seluruh negara bagi pembelian RM100 ke atas dan cabutan bertuah setiap hari yang nilainya lebih RM100. Jualan online selama lima hari itu akan menyaksikan lebih 100 majalah akan dilelong dan lebih 3,000 buku dan novel akan dijual dengan harga yang murah.

Terdapat juga lebih 50 pakej buku ‘super jimat’ antaranya pembelian melebihi RM100 akan mendapat penghantaran percuma; lebih RM200 penghantaran percuma dan baucar tunai; serta lebih RM250 menerima penghantaran percuma, baucar tunai dan beg eksklusif Karangkraf Mall.

Buat Bakal Pengantin! Rebut Peluang Kumpul Koleksi Majalah Pesona Pengantin Dengan Harga Tak Masuk Akal!

Buat bakal pengantin, inilah masanya  untuk anda kumpul koleksi majalah Pesona Pengantin dengan harga tak masuk akal! Majalah Pesona Pengantin edisi Oktober-Disember 2017 menampilkan Wany Hasrita sebagai penghias kulit muka depan manakala pasangan Mawar dan Raf sebagai penghias kulit belakang majalah.

IKLAN

Buat Bakal Pengantin! Rebut Peluang Kumpul Koleksi Majalah Pesona Pengantin Dengan Harga Tak Masuk Akal!Buat Bakal Pengantin! Rebut Peluang Kumpul Koleksi Majalah Pesona Pengantin Dengan Harga Tak Masuk Akal!

 

 

 

IKLAN

 

 

 

IKLAN

Anda berpeluang menang 3 baucar percutian 3 hari 2 malam di Club Room lengkap dengan sarapan untuk dua orang bernilai RM2500 setiap satu. Lebih seronok lagi, anda juga berpeluang untuk menang 25 set produk Dr Irma Skincare bernilai RM240 setiap satu. Ada lagi..buat pasangan mempelai yang mengidamkan rawatan rambut, ada 20 baucer MBH Ayur Theraphy Oil bernilai RM100 setiap satu. Caranya mudah sahaja..beli majalah Pesona Pengantin dan sertai peraduan-peraduan ini dan anda berpeluang memenangi baucar percutian, produk kecantikan, dan baucar rawatan rambut.

Semua ini, hanya di sini (Klik terus pada link):

https://mall.karangkraf.com/

https://mall.karangkraf.com/

https://mall.karangkraf.com/

APA YANG KARANGKRAF MALL ONLINE TAWARKAN SEPANJANG 5 HARI?

  • MAJALAH & BUKU RM1, RM3, RM5, RM10
  • BUKU RESEPI TEPILIH 30%
  • LEBIH 50 PAKEJ SUPER JIMAT
  • FLASH SALE RM1 SETIAP HARI
  • FREE SHIPPING – PEMBELIAN LEBIH RM100
  • HADIAH MISTERI EKSKLUSIF
  • BAUCAR TUNAI PERCUMA
  • CABUTAN BERTUAH

Ayuh, jangan lepaskan peluang keemasan ini! Jangan lupa ‘follow’ Karangkraf Mall Online di Facebook, Instagram & Twitter

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI