Hati manusia ni memang susah nak dibaca. Ada yang je yang tak kena di mata mereka sedangkan orang lain rasa semuanya sudah sempurna.

 

Pelik kita kan, kadang-kadang bila nampak isteri dah baik, masih main kayu tiga di belakang isteri. Tak tahu apa lagi yang dia mahukan. Dan begitu juga sebaliknya. Suami dah hampir cukup sempurna, tapi masih bermain hati dengan rakan sepejabat. Lelaki ini kongsi, Insaflah wahai para suami diluar sana yang terjebak dengan perbuatan terkutuk ini.

 

HAIRAN saya. Isteri cantik,baik,jaga solat,jaga aurat. Dalam diam kau ada perempuan lain. Ini setan sendiri mengaku kat saya. Sekarang dapat herpes pandai pulak cari aku.

 

IKLAN

Bila saya panggil setan pandai pulak cakap saya hina dia. Kau buat perkara setan suka tu kau tak fikir hina pulak? . Saya jadi geram,marah bila ada yang datang jumpa mengadu ada masalah kelamin disebabkan seks bebas. Lagi saya geram mereka yang dah kahwin,yang tua bangka pun boleh tahan juga.

 

Insaflah wahai para suami diluar sana yang terjebak dengan perbuatan terkutuk ini. Tak kemana jika buat perkara maksiat,tidak tenang pun,tidak mendatangkan kebahagiaan pun bahkan hidup penuh porak peranda,terumbang ambing.

IKLAN

 

Itu kira ok lagi Allah bagi azab kena herpes,kena HIV sebab benda tak nampak secara zahir. Jika Allah bagi Penis Captivus( zakar tak boleh dikeluarkan dari faraj) lagi satu dunia tahu aib,silap silap mati kedua atas katil.

 

IKLAN

Ingatlah didunia lagi Allah dah tunjuk azab kepada penzina,apatah lagi di akhirat siksaan yang amat pedih ribuan tahun jika tidak taubat nasuha.

 

INSAFLAH,TAUBATLAH Sebelum nyawa terpisah dari badan.

-EncikMatt-
#LelakiBurQa

Kredit foto: TANGKAP PICTURES

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI