sekadar gmbar hiasan

Dalam menjalani kehidupan rumah tangga, tidak semua perkara dilalui dengan bahagia. Ada kalanya berlaku salah faham atau pergaduhan kecil dengan pasangan sampai tidak bertegur sapa untuk beberapa seketika.

Dengan perasaan bercampur baur dan tidak senang duduk, pasangan pasti memerlukan tempat mengadu bagi meluahkan rasa terbuku di hati yang sekurang-kurangnya dapat melegakan keadaan.

Ketika inilah, pasangan mengambil masa untuk muhasabah diri dan menadah tangan berdoa kepada Allah SWT agar hubungan suami isteri kembali pulih seperti biasa.

Seorang pengguna Facebook, Firdaus Shakirin berkongsi mengenai mustajab doa seorang isteri bagi memperoleh kesenangan dan kebahagiaan dari segala bentuk dalam kehidupan.

IKLAN

Doa Isteri Itu Mustajab. Jika Rumahtangga Diuji, Berdoalah…

Besar kesan doa seorang isteri dlm kehidupan seorang suami…

IKLAN

Asbab doanya, rezeki suami dimurahkan…asbab doanya, urusan suami dipermudahkan…asbab doanya, suami diberikan kesihatan yg baik…asbab doanya, suami dilindungi dari segala bentuk kejahatan dan kemudaratan…asbab doanya, suami dipelihara oleh Allah s.w.t…

Doa seorang isteri itu sangat mustajab…

Jika rumahtangga diuji, berdoalah…jika suami tidak seperti yg diimpi, berdoalah…jika suami berpaling hati, berdoalah…jika isteri dizalimi, berdoalah…jika hak2 isteri tidak dipenuhi, berdoalah…

IKLAN

Allah akan mendengar doamu itu wahai isteri…jgn pernah putus asa utk berdoa…🤲

Memiliki seorang isteri yang solehah tentunya menjadi idaman bagi setiap kaum lelaki. Isteri yang solehah umpama perhiasan dan kecantikan dunia yang mampu mengalahkan indahnya kilauan emas, intan atau bahkan permata sekalipun.

Bukan itu sahaja memiliki seorang isteri yang solehah juga mampu membawa kehidupan yang lebih baik, sama ada untuk suaminya atau bahkan untuk keluarga kecilnya. Doa seorang isteri kepada suami menjadi salah satu doa mustajab.