Gunakan krim anti-penuaan untuk melawan timbulnya kedutan dan garis halus. Mustahil untuk kita hapuskan kesan penuaan semulajadi ini selamanya akibat faktor usia tetapi anda boleh melambatkan prosesnya terjadi. Kebanyakan krim anti-penuaan dapat membaikpulih kerosakan pada kulit wajah anda secara luaran productnation

Gerenti Lambat Tua, Bakal Pengantin Dah Boleh Guna 6 Bulan Sebelum Kahwin

1.L’OREAL White Perfect Night Cream (50ml)

Krim anti aging ini terbaik untuk melawan penuaan sepanjang malam semasa anda tidur. Dengan menawarkan kesan pemutihan sekaligus mengekalkan lembapan jika anda memakainya secara konsisten. Krim ini juga mampu untuk menghapuskan kesan jerawat serta melambatkan kadar pertumbuhannya. Ianya dapat mengawal penghasilan melanin pada kulit wajah agar kesan bintik hitam berkurangan.

Gunakan krim ini pada waktu malam sahaja untuk mendapatkan hasil dan keberkesannya secara menyeluruh. Kulit wajah anda akan cerah berseri dalam masa beberapa hari sahaja.

Gerenti Lambat Tua, Bakal Pengantin Dah Boleh Guna 6 Bulan Sebelum Kahwin

2. POND’S Age Miracle Eye Cream

IKLAN

Mengandungi Retinol C-Complex dan Instant Blurring Technology, krim ini mampu melindungi kedutan yang terjadi di sekitar kawasan mata anda agar tampil awet muda.

Ianya memberi lembapan semulajadi dan menyerap masuk ke dalam lapisan kulit serta menghapuskan lingkaran gelap di bawah mata. Kandungan aktifnya dapat membaikpulih kulit anda selama 24 jam tanpa henti!

Gerenti Lambat Tua, Bakal Pengantin Dah Boleh Guna 6 Bulan Sebelum Kahwin

3. NIVEA Anti Age Q10 Hand Cream (100ml)

Sesuai dengan jenamanya, Nivea sudah lama berada di pasaran Malaysia dan seringkali menjadi pilihan pengguna. Harganya sangat berpatutan dan boleh didapati di drugstore kegemaran anda seperti Watsons. Walaupun murah, krim ini masih mampu memberi hasil yang lumayan buat kulit tangan anda.

IKLAN

Dengan mengandungi bahan aktif yang berkesan untuk melindungi kulit tangan anda daripada sunburn akibat terdedah di bawah cahaya matahari terlalu lama. Krim ini dapat menyerap dengan baik ke dalam lapisan kulit dan aromanya sangat menenangkan. Kulit anda akan berasa lebih relaks dan selesa sepanjang hari.

Gerenti Lambat Tua, Bakal Pengantin Dah Boleh Guna 6 Bulan Sebelum Kahwin

4. OLAY Total Effects 7 in 1 Day Cream Normal

Sesuai untuk semua jenis kulit, krim anti penuaan daripada Olay Total Effects ini mampu menghalang penghasilan minyak berlebihan dan melambatkan kadar pertumbuhan jerawat pada wajah. Berfungsi sebagai pelembap, krim anti aging ini pilihan masa kini pengguna. Dilengkapi dengan bahan-bahan seperti Green Tea, Vitamin Pro-B5, B3 dan E serta anti-aging complex.

IKLAN

Ianya diformulasi untuk menghalang kedutan, garis halus, pori tersumbat dan kulit kusam. Dengan mengandungi SPF15, krim ini mampu bertindak untuk melindungi kulit daripada terkena pancaran sinaran UV terus ke kulit.

Gerenti Lambat Tua, Bakal Pengantin Dah Boleh Guna 6 Bulan Sebelum Kahwin

5. NUTOX Anti-Ageing Cream (30ml)

Terbaik digunakan untuk semua jenis kulit yang ingin menghapuskan semua masalah pada wajah seperti penuaan, bintik hitam dan melindungi cela. Diformulasi dengan anti-penuaan, ianya dapat menegangkan kulit dan menjadikannya lebih anjal. Gunakan krim ini secara konsisten untuk mendapatkan hasil kulit tanpa penuaan dalam masa hanya 2 minggu sahaja.

Diperkaya dengan pati sarang burung dan ekstrak botanikal, Nutox Anti Ageing Cream terbaik untuk mengembalikan keserian wajah anda.

SUMBER : productnation.com

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI