Nights of Fright 7 (NOF 7) bermula dari 27 September hingga 2 November 2019, setiap Jumaat sehingga Ahad bermula 7.30 malam – 11.30 malam. Untuk tahun ini sebanyak 8 Rumah Hantu, 2 ‘Zon Seram’, 11 ‘Permainan Menggerunkan’ dan 4 persembahan pentas serta teater berhantu bakal disajikan kepada pengunjung-pengunjung NOF 7!

Lebih menarik setiap rumah hantu mempunyai konsep dan mengikut kisah seramnya tersendiri yang boleh buatkan anda tidak booleh tidur malam. Berikut antara rumah-rumah hantu dan kisahnya sendiri.

Hanya Yang Berani Sahaja Mampu Merasai Ketakutan Nights Of Fright 7 Sunway Lagoon
Sharknado Alive !: Rasai pengalaman menakutkan diserang ikan jerung yang diadaptasi dari filem Hollywood yang tak masuk akal, Sharknado!

Animalium: Pernah terfikir terserempak dengan Zombie? Di sini anda dapat lihat dan rasai sendiri dikejar oleh Zombie.

IKLAN

Horrorwood Studios: Disini anda dapat bersama dengan ikonik filem seram seperti Freddy, Billy, Jason, Michael, Aliens, Ghostbusters dan Pennywise.

Hanya Yang Berani Sahaja Mampu Merasai Ketakutan Nights Of Fright 7 Sunway Lagoon
Hotel dEVILle: Melangkah ke dalam hotel yang sudah lama ditinggalkan pasti menakutkan. Di sini anda bakal rasai pengalaman masuk ke bilik-bilik di hotel ini dan menemui beberapa tetamu yang sangat menakutkan,

IKLAN

The Plague: Anda mungkin percaya pada doktor tapi bukan pada Doktor Plague. Watak-watak aneh ini, dengan topeng burung berparuh, mengembara ke pinggiran desa untuk menghantui orang kampung.

Hanya Yang Berani Sahaja Mampu Merasai Ketakutan Nights Of Fright 7 Sunway Lagoon
Blood Shed: Ingat lagi dengan filem Saw? Diilhamkan dari filem ini, BLOOD.SHED membawa pengunjung memasuki bangsal yang lama ditinggalkan yang dipercayai ramai pengembara muda ditangkap, diseksa, dan dibiarkan mati.

IKLAN

Horrorjuku: Rumah Fesyen ANGOSCIA: Dikatakan bahawa pereka Itali yang terkenal, Giorgio Angoscia, berpindah ke daerah Harajuku, Tokyo untuk mereka pakaian gaya Gothic yang paling indah buat si pemakai. Satu demi satu model yang menggayakan palaiannya mula hilang dengan misteri.

House of Voodoo: Sebuah muzium ahli sihir juga tempat mengamalkan ilmu hitam yang mahukan jiwa manusia.

Scarytales Theatre: Saksikan teater paling seram dan mendengar kisah Bomoh, dengan suara bisikan halus yang mengelilingi anda.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI