Doa pengasih ini baik diamalkan supaya mendapat kekasih yang dihajati. Jika mengamalkan ayat-ayat suci Allah s.w.t akan mendapat berkat serta kasih sayang yang tulen. Kasih sayang berpanjangan.

Banyak ilmu-ilmu pengasih di antara ilmu pengasih yang terbaik ialah Doa Pengasih Nabi Yusuf. Untuk pengetahuan Doa Pengasih ini amat kuat sekali jika diamalkan selalu. Selain ianya boleh membuat individu-individu yang berdepan dengan orang yang selalu mengamal doa ini akan rasa kasihan dan amat sayang kepada orang tersebut.

Ikhlas Dengan Allah,  Jodoh Kita Akan Dipermudahkan

 

IKLAN

“(Ingatlah), ketika Yusuf berkata kepada ayahnya: “Wahai ayahku, sesungguhnya aku bermimpi melihat sebelas bintang, matahari dan bulan; kulihat semuanya sujud kepadaku”.

Ikhlas Dengan Allah,  Jodoh Kita Akan Dipermudahkan

 

“Maha Suci Tuhan yang telah menciptakan pasangan-pasangan semuanya, baik dari apa yang ditumbuhkan oleh bumi dan dari diri mereka mahupun dari apa yang tidak mereka ketahui.”

Amalkan dua doa di atas yang sebaik-baiknya kepada mereka yang berhajat mendapat kekasih hati supaya dijadikan teman hidup.

IKLAN

Cara-caranya :

IKLAN

Setiap kali bertemu atau bersua dengan kekasih, isteri atau suami anda, bacalah kedua ayat di atas. Untuk mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Tidak perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Dihembus perlahan kearah mukanya.

Selain itu, agar dikasihi masyarakat, bacalah kedua-dua ayat di atas setiap kali lepas solat sebanyak 3 kali.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI