Leteran dan wanita sememangnya tidak boleh dipisahkan, seperti kecantikkan. Jarang kita dengar lelaki yang suka berleter melainkan wanita. Boleh dikatakan memang semua wanita akan berleter kerana benda-benda yang tertentu.

Bagi mereka, dengan leteran sahaja yang boleh meluahkan perasaan mereka kepada pasangan. Namun, tahukah anda kerana disebabkan leteran juga ada pasangan yang tidak tahan dan ‘angkat kaki’. Nampak seperti tetapi perkara ini memang terjadi.  Justeru itu, wanita sekalian segeralah berhenti berleter kerana.

Isteri Kuat Berleter Punca Suami Lari1. Tak nampak seksi

Aktiviti leteran bukan sahaja meruntuhkan imej seksi dan ia juga menambahkan lagi keburukan apabila lelaki teringat kepada kamu kerana leteran kamu. Walaupun tak mudah wanita meninggalkan persembahan percuma ini, harus diingat leteran yang berterusan akan meletakkan anda seperti ‘makcik-makcik’.

2. Akan rasa cepat letih

IKLAN

Jika anda rasa seronok berleter, anda sudah salah. Memang letih, jika anda asyik-asyik berleter. Penat untuk yang mendengar dan juga si peleter. Sebenarnya, berleter menunjukkan satu cara anda tidak dapat sesuatu yang anda inginkan. Akibatnya, berleter hanya menjadikan ia suatu rutin yang kurang menyenangkan.

3. Buat hubungan jadi kurang baik

Sebab utama berleter memanglah menunjukkan satu nada tidak puas hati, namun jika anda sentiasa berleter? Ini akan memburukkan lagi hubungan anda dengan pasangan kerana leteran yang berpanjangan. Cubalah jaga dan kawal emosi disaat anda mengambil nafas untuk berleter. Anda pasti tak mahu gaduh berpanjangan bukan?

IKLAN

Isteri Kuat Berleter Punca Suami Lari

4. Cepat tua

IKLAN

Jangan sampai anda yang asyik berleter terlihat tua sebelum usia anda. Silap hari bulan pasangan anda nampak jauh lagi muda daripada anda. Akibatnya anda tetap juga berleter, jangan salahkan pasangan jika mereka nampak lebih muda.

5. Pasangan akan menjauh

Percayalah,leteran akan menjauhkan anda dengan pasangan. Pasangan akan menganggap anda sukar memahaminya atau anda sukar difahami. Paling teruk pasangan akan mencari lain.

 

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI