gambar sekadar hiasan

Hidup bahagia di samping keluarga menjadi impian bagi seorang suami. Tiada guna menjadi suami yang berjaya dalam hidup tetapi rumah tangga porak peranda. Bahtera yang dibadai gelora dan masalah konflik dalam keluarga, akan dapat harungi dengan adanya ilmu yang diamalkan mengikut landasan al-Quran dan sunnah.

Dalam menjaga rumah tangga yang bahagia dan penuh barakah, suami perlu menjadi contoh yang terbaik buat seluruh keluarga termasuk isteri dan anak-anak.Lelaki ini kongsi, suami yang baik tidak meminta isterinya berubah tapi..Baca lanjut perkonsian ini.

Ketahuilah Suami Yang Baik Tidak Akan Meminta Isterinya Menjadi Seperti Wanita Yang Diinginkan
gambar sekadar hiasan

Sikap seorang suami yang baik… Dia tidak banyak menuntut isterinya agar menjadi wanita seperti yang diinginkannya, akan tetapi dia lebih banyak memberi contoh yang baik dalam rumah tangganya… Ketika seorang suami menginginkan isterinya menjadi wanita yang beriman dan bertakwa kepada ALLAH, maka dia terlebih dahulu menjadikan dirinya contoh sebagai seorang suami yang beriman dan bertakwa kepada ALLAH…

Ketika seorang suami menginginkan isterinya menjadi wanita yang penuh hormat kepada dirinya, maka dia terlebih dahulu perlu menjadikan dirinya sebagai seorang suami yang selalu menghargai & menghormati isterinya… Ketika seorang suami menginginkan isterinya.

Ketahuilah Suami Yang Baik Tidak Akan Meminta Isterinya Menjadi Seperti Wanita Yang Diinginkan
sekadar gambar hiasan

menjadi wanita selalu setia, maka dia terlebih dahulu meletakkan dirinya sebagai seorang suami yang tidak mudah tergoda kepada wanita lainnya… Seorang ISTERI akan lebih banyak mengikuti apa yang dicontohkan oleh SUAMInya dalam kehidupan sehariannya…Jika baik acuan tu,maka baiklah hasilnya…

IKLAN

 

 

 

IKLAN

 

 

IKLAN

 

 

 

Sumber: Firdaus Syakirin

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI