Mencari pemerah bibir bukanlah mudah, jika anda merasakan gincu dipasaran adalah selamat untuk anda gunakan, anda harus waspada. Banyak kes yang telah dilaporkan berkaitan kandungan yang ada pada produk kosmetik, selain produk kecantikkan muka, pelembab dan gincu juga tidak ketinggalan.

Ramai yang mengadu, kesan daripada produk yang digunakan menyebabkan bibir mereka menjadi kering dan merekah. Ianya kerana gincu tersebut mengandungi bahan terlarang yang boleh menjadikan kulit bibir kering dan merekah.

Mulberi Boleh Dijadikan Sebagai Gincu Dan Pemerah Bibir

Untuk apa mengambil risiko tersebut jika anda mampu lakukan sendiri gincu atau pelembab bibir sendiri dirumah? Hanya menggunakan buah Mulberi, anda boleh jadikannya sebagai gincu dan juga pemerah pipi.

Buah mulberi diperkaya dengan pelbagai vitamin, khasiat dan kebaikan semula jadi, wanita Greek menggunakan buah mulberi sebagai gincu dan juga pemerah pipi.

Mulberi Boleh Dijadikan Sebagai Gincu Dan Pemerah BibirCaranya cukup mudah dengan menghancurkan buah mulberi Bersama kelopak bunga dan juga rumpai laut untuk mendapatkan kesan merah yang menggiurkan.

IKLAN

Bagi yang ingin menghasilkan makeup diy sendiri, buah mulberi merupakan bahan terbaik untuk menghasilkan pemerah pipi dan juga gincu bibir.

 

 

 

IKLAN

 

 

 

IKLAN

 

 

 

 

Sumber : wanista.com

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI