Majlis kali pertama untuk seumur hidup, siapa yang tak berdebar kan? Inilah majlis yang kita asyik fikirkan dan bayangkan unutk menjadi sesempurna yang boleh. Majlis kahwin ni tak boleh nak buat hentam keromo je kerana ia melibatkan banyak pihak.

 

Persediaan kahwin ni bukan sekadar pergi spa buat rawatan, sediakan tubuh untuk kecantikan atau pilih baju kahwin dan fitting semata-mata. Ia lebih dari itu. Nasihat dari CSM Cahaya Sakinah ni walaupun tahun 2018 tetapi masih lagi relevan.

IKLAN

 

IKLAN

Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni! Nak Makeup Masa Kahwin, Ada Pantang Larangnya. Baca Ni!

IKLAN

 

***JOM SERTAI CHANEL TELEGRAM PESONA PENGANTIN DAN DAPATKAN LEBIH BANYAK INFO BERSAMA KAMI. KLIK SAHAJA DI SINI.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI