Sejak ‘penghijrahannya’ pada Ogos 2021 yang lalu, nama Nana Mahazan mula menjadi perhatian ramai. Pengacara, penyanyi dan bekas pelajar Akademi Fantasia musmi ke-6 ini suatu ketika dulu terkenal dengan imej daring kini berubah secara total. Penampilan yang cukup menyejukkan jiwa!

Penampilan terkini Nana Mahazan yang sejuk mata memandang.
Makin cantik dalam usia 38 tahun.

Walaupun kini tampil sederhana dengan berpakaian longgar mengikut syariat, gaya tudung yang ringkas, solekan tipis tapi Nana tetap nampak fashionable. Cantik sangat!

Selain itu, sejak bertudung rezeki Nana dalam dunia bisnes kian mencurah-curah dengan adanya jenama sendiri iaitu Selauk Nana dan Nana Mahazan Beauty. Percayalah, kalau kita berubah ke arah yang lebih baik secara tak langsung ia turut menjemput rezeki yang tak disangka-sangka.

Imej seorang usahawan selebriti.

Nana atau nama sebenarnya Nurul Hana Che Mahazan mendirikan rumahtangga dengan Mohamed Raqeem Brian Abdullah yang berasal dari Sarawak dan berketurunan Cina-India. Mereka bernikah pada 6 Jun 2009 dan dikurniakan sepasang cahayamata, Althea dan Aaqib. Tahun ini masuk tahun ke-13 usia perkahwinan mereka.

IKLAN
Keluarga bahagia.

Dalam satu posting di akaun Instagramnya, Nana pernah berkongsi ungkapan ringkas buat suami tersayang sebagai menghargai pengorbanannya selama ini.

Tulisnya di ruangan kapsyen:-

IKLAN

“Penguat semangat, walaupun kadang dia pun terbeban ngan kerja dia yg banyak. But tetap la dia sentiasa ada bila diperlukan. Dari pelbagai sudut. Xpernah penat. Dia pernah penat tapi dia buat jugak. Sayangnya dia pada bini dia yg baik lagi menawan.. aderrrr.. i luv u chomby..”

IKLAN

Walau sibuk dengan karier dan bisnes, Nana juga seorang yang mengutamakan keluarga. Nana dilihat rajin ke dapur untuk memasak dan menyediakan hidangan buat yang tersayang. Salah satu menu yang dipelajari oleh Nana dari ibu mentuanya ialah Laksa Sarawak.

Semoga Nana terus istiqamah dan kekal bahagia bersama suami dan anak-anak sampai syurga.

Kredit Foto: Instagram Nana Mahazan