pic-pinterest

Buat pengetahuan para isteri, golongan lelaki yang suka sesama lelaki ada dua jenis. Jenis pertama ialah gay (bernafsu pada lelaki sahaja). Jenis kedua adalah biseksual (bernafsu pada lelaki & perempuan). Kebanyakan suami orang yang suka lelaki adalah jenis biseksual, bukan gay. Ramai lelaki gay yang bukan pondan/lembut. Maksudnya lelaki gay sekarang ramai yang macho dan gagah perkasa. Dari luaran nampak macam normal, tetapi sebenarnya minat pada lelaki dan suami orang.

Jadi tujuan saya tulis di sini adalah kerana nak minta maaf kepada isteri-isteri yang mana saya dah terlanjur dengan suami mereka. Saya tahu isteri diorang adalah pembaca KRT. Saya nak minta maaf kerana terlanjur dengan suami akak-akak pembaca KRT. Saya dalam proses bertaubat dan nak tinggalkan aktiviti songsang ni. Saya juga sedang membantu suami orang yang bernafsu sonsang untuk kembali ke pangkal jalan. Mohon doakan agar kami dapat hilangkan nafsu songsang ini dan menjadi normal.

IKLAN

Sebenarnya bukan saya seorang sahaja, tetapi ramai lelaki bujang di luar sana yang suka suami orang. Jadi nasihat saya kepada golongan isteri, jangan tayang suami anda dekat media sosial seperti facebook, Instagram. Sebab nanti lelaki bujang ni akan jatuh hati pada suami anda dan mula goda suami anda. Mereka akan ‘save’ gambar suami hensem yang di-upload oleh isteri di facebook. Sebelum tidur, mereka akan tengok gambar suami-suami hensem ni. Sedap mata memandang.

Dah ada beberapa kes yang saya jumpa. Asalnya suami orang ni normal, straight, bernafsu pada perempuan. Tetapi selepas digoda lelaki bujang, secara perlahan-lahan nafsu suami orang ni berubah menjadi songsang dan mula bercinta dengan lelaki bujang tersebut. Ada kes yang suami bercinta dengan lelaki lain bertahun-tahun tanpa pengetahun isteri, dan ada kes suami yang bercerai dengan isteri kerana suami mabuk cinta dengan lelaki lain. Ada jugak kes suami orang bercinta dengan suami orang.

IKLAN

Ini kisah benar sebab saya sendiri kenal dengan suami orang yang ada skandal dengan lelaki lain. Golongan suami yang suka sesama lelaki ni pandai cover line, memang susah nak detect/kenal pasti oleh isteri. Hanya kami yang boleh detect mereka, bak kata pepatah, hanya jauhari mengenal manikam.

Jadi kepada golongan isteri, jaga suami anda baik-baik. Kalau suami suka jumpa kawan lelaki, check betul-betul siapa kawan lelaki dia tu. Boleh jadi kawan lelaki tu adalah kekasih suami.

IKLAN

Sekarang ni bukan anak dara dan janda sahaja yang suka suami orang, lelaki bujang pun dah ramai yang suka suami orang.

Sumber: Facebook/KRT