Zikir yang paling baik ialah zikir Asma Ul Husna. Insya’allah apa-apa yang kita hajati dimakbulkan dgn izin-Nya. Ayuh bakal pengantin semua kita amalkan zikir setiap hari.

IKLAN
IKLAN
IKLAN

Amal Zikir Asma Ul Husna. Semoga Dipermudahkan Segala Urusanmu
1. BANTUAN MALAIKAT

Bila membaca Ya Khaliq di tengah malam, Allah SWT akan menghantarmalaikat untuk membantu kita memilih jalan yang benar di dunia ini sehingga ke hari khiamat. Kita juga akan mendapat ganjaran bagi amalan yang dilakukan malaikat itu. Allah SWT menciptakan malaikat untuk membantu kita. Syukur, alhamdulillah.

2. MENDAPATKAN BARANG YANG HILANG

Baca Ya Khlaiq 5000 kali jika kehilangan harta atau orang yang disayangi, Insya’Allah barang yang hilang itu akan dijumpai atau orang yang disayangi itu akan kembali.

3. MENAHAN PERASAAN MARAH

Jika kita mempunyai rakan-rakan yang khianat kepada kita, dan membuat kita marah, bacalah Ya Khaliq untuk menamatkan persengketaan dan perasaan marah tersebut.
Baca sebanyak mana yang kita suka antara solat sunat Subuh dengan solat fardhu Subuh, insya’allah kebenaran akan tiba dan kita akan memperoleh kemenangan. 🙂

4. MENDAPAT MAKANAN DAN ZURIAT

Bagi mereka yang tidak mempunyai makanan atau anak, bacalah Ya Khaliq sebanyak 125 kali selama yang perlu. Insya’allah kita akan mendapat apa yang dihajatkan. Bacalah di waktu antara solat sunat Subuh dan solat fardhu Subuh.
Amal Zikir Asma Ul Husna. Semoga Dipermudahkan Segala Urusanmu

5. TERSELAMAT DARI BAHAYA

Untuk mendapat terlindungan dari sebarang bahaya, baca Ya Khaliq 100 kali apabila kita terasa terancam. Insya’allah, kita akan selamat. Ini juga akan membantu membersihkan hati kita.

6.BEROLEH KEMENANGAN

Bacalah Ya Khaliq 100 kali sebelum kita masuk gelanggang, pertandingan, dan sebagainya untuk mendapat kejayaan dan kemenangan. Insya’allah kita akan merasai nikmat sebenar seorang juara.

7. MEMBERSIHKAN JIWA

Di waktu tengah malam ketika semua orang tidur, bangunlah dan sebutlah Ya Khaliq 731 kali, insya’allah jiwa dan jasad kita akan dibersihkan dan cahaya kebenaran akan terpancar di wajah kita.
Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI