Wanita yang bergelar isteri pastinya mendambakan kasih sayang seorang suami. Belaian cinta seorang suami dapat memberikan keceriaan dan kebahagiaan buat isteri sekaligus menyerikan lagi rumah tangga. Namun, adakah si suami sedar kadangkala isteri mahukan lebih dari itu? Perkara yang dimaksudkan ialah kejutan seperti hadiah.

 

Isteri bukan mendambakan hadiah yang mahal dan mewah. Wanita mungkin kelihatan cerewet apabila bercakap tetapi tidak bermakna mereka tidak mengambil berat soal menjaga hati dan perasaan suami. Tidak meminta bukan bererti mereka tidak mengingikannya.

 

Tambat hati mereka dengan memberikan hadiah paling bermakna buat isteri tersayang. Jom kita lihat 8 hadiah yang boleh mengikat ikatan suami isteri bertambah sayang!

 

1. HADIAH TANDA KASIH

Usah kedekut memberikan pelukan, ciuman dan pegangan tangan. Biarkan tanda-tanda kecil ini menunjukkan kasih dan sayang yang ada dalam diri.

 

2. HADIAH MENDENGAR

Dalam Banyak-banyak Hadiah, No 5 Paling Suami Susah Nak Bagi. Kasihan Isteri Berharap…
Sumber: Google

Berikan hadiah ini kepada si isteri yang memerlukan dan hendaklah mendengar apa sahaja yang dikatakan. Jangan mencelah, berangan dan elakkan perancangan untuk membalas.

IKLAN

 

3. HADIAH KETAWA

Berikan sesuatu yang melucukan seperti kartun atau artikel. Mesejnya mudah “Saya suka ketawa bersama awak”.

 

4. HADIAH BANTUAN

Dalam Banyak-banyak Hadiah, No 5 Paling Suami Susah Nak Bagi. Kasihan Isteri Berharap…

IKLAN

Tiada salahnya membantu isteri mencuci pinggan mangkuk, membuang sampah atau menjaga anak. Si isteri pasti gembira kerana si suami membantunya.

 

5. HADIAH BERSENDIRIAN

Ada ketika si isteri mahu bersendirian. Peka dengan keadaan itu dan berilah masa dan ruang untuk dia bersendirian dan menenangkan diri.

 

6. HADIAH DOA

IKLAN
Dalam Banyak-banyak Hadiah, No 5 Paling Suami Susah Nak Bagi. Kasihan Isteri Berharap…
Sumber: Google

Selalu mendoakan kesejahteraan isteri dan seluruh keluarga. Beritahu yang mereka sentiasa berada di dalam ingatan.

 

7. HADIAH KECERIAAN

Cuba sedaya upaya supaya sentiasa ceria apabila bersama isteri. Belajar untuk senyum dan bermuka manis sepanjang masa disisinya.

 

8. HADIAH SEHELAI NOTA

Nota cinta seperti sayang awak atau sesuatu yang kreatif seperti sebuah puisi. Letakkan nota ini ditempat yang tidak disangka dan mudah dilihat.

 

***JOM SERTAI CHANEL TELEGRAM PESONA PENGANTIN DAN DAPATKAN LEBIH BANYAK INFO BERSAMA KAMI. KLIK SAHAJA DI SINI.

 

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI