Jadi dia melamar anda dan bersetuju dengannya! Itu berita hebat! Tahniah! Dan apa lagi? Anda telah menetapkan tarikh ?! Betapa menarik! Anda kini perlu merancang perkahwinan anda, menghantar jemputan, tandakannya pada kalendar anda dan dapatkan pakaian anda, tetapi masih ada satu lagi perkara yang anda mahu buat.

Perkahwinan anda adalah hari yang besar di mana semua orang akan melihat anda bersama pakaian perkahwinan yang cantik dan di iringi muzik. Jurugambar mengambil foto selepas gambar, menangkap setiap saat yang manis untuk menjadikan kenangan yang terindah.

Jadi bayangkan anda melihat gambar perkahwinan anda semasa itu anda berisi dan kelihatan sedikit besar pada bahagian tertentu. Mungkin sesetengah orang sebenarnya berfikir anda sedang hamil kerana kelihatan sedikit buncit. Anda mesti tidak mahukan perkara ini terjadi? Jadi ikuti antara tips mendapatkan bentuk badan yang sempurna semasa majlis perkahwinan anda.

Apa yang perlu diketahui untuk mendapatkan perkahwinan anda
Panduan ini akan mengandaikan perkara berikut:

Dapatkan Bentuk Badan Yang Ideal Sebelum Tiba Majlis Perkahwinan

Apa anda perlu makan?

IKLAN

Sayuran. Anda akan memerlukan sekurang-kurangnya dua hidangan penuh sayur-sayuran setiap hari. Ini termasuk, salad, timun, dan brokoli. Anda perlu makan sayur-sayuran menjadi SATU diet anda. Ini datang dalam bentuk daging seperti steak, ayam, daging babi atau ikan ATAU kacang dan kacang.

Protein perlu kira-kira satu perempat daripada keseluruhan diet anda. Karbohidrat.

Roti, pasta dan makanan berasaskan kentang. Ya, kita semua tahu anda suka karbohidrat anda tetapi kemungkinan besar anda mengalahkannya. Ini sepatutnya merupakan kuantiti terakhir keseluruhan diet anda.

Gula. Hanya untuk memastikan anda cukup pengambilan manis, anda dibenarkan 1 hidangan makanan manis seperti bar gula-gula mini atau mini muffin kecil setiap hari.

IKLAN

Dapatkan Bentuk Badan Yang Ideal Sebelum Tiba Majlis Perkahwinan

Apa yang tidak boleh makan

Makanan bergoreng. Ini akan menjadi sukar kerana makanan goreng ada di mana-mana. Ayam goreng, kentang goreng, udang goreng – apa saja yang digoreng.

Soda dan jus buah-buahan. Tiada lagi soda hingga hari perkahwinan anda. Terlalu banyak gula. Jus buah seperti jus oren, jus anggur, jus cranberi – walaupun mereka mungkin mempunyai vitamin, ia hanya mengandung terlalu banyak gula untuk dianggap tidak sihat.

IKLAN

Makanan segera. Ini sepatutnya menjadi punca utama untuk anda tidak makan. Pizza, burger, kentang goreng, perkara seperti itu perlu anda bertahan sehingga perkahwinan.

Latihan dan senaman

Dapatkan Bentuk Badan Yang Ideal Sebelum Tiba Majlis Perkahwinan

Sekiranya anda mengikut garis panduan umum untuk makanan, hasil latihan dan senaman anda akan sangat berkesan. Bersenam 3 hingga 4 kali setiap minggu. Ini bermakna pergi ke gym, teruskan, aktifkan.

Sumber : brutally honest fitness