Bagi anda yang inginkan majlis perkahwinan anda berjalan lancar teratur dan kemas, penggunaan nombor meja amat sesuai bagi anda kerana dari situ kita boleh aturkan kedudukan tempat makan dan bilangan untuk tetamu.

Pelbagai jenis idea dan hiasan untuk membuatnya juga sebagai tambahan praktikal pada bahagian tengah meja dan hiasan anda.

The Next Chapter

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan MenarikHari perkahwinan anda adalah bab penting dalam hidup anda. Mainkan tema ini dengan melabel setiap jadual sebagai nombor bab. Anda juga boleh memasukkan gambar berbingkai manis dari bab-bab yang berbeza dalam kehidupan anda dan kekasih anda.

Simple + Sweet

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan Menarik

Muat turun dan cetak reka bentuk nombor meja kemudian bingkai untuk persembahan yang cantik. Kad tempat disesuaikan supaya anda dapat mengisi nama tetamu anda dan menentukan jadual mereka.

Effortless Elegance

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan Menarik

IKLAN

Hanya pilih font yang anda suka dan cetak ke stok kad tebal putih. Sebaik sahaja nombor anda dicetak, potong dan pasangkan kad selesai ke pusat bunga anda dengan pemegang kad plastik. Jika anda bimbang tentang keupayaan anda untuk memotong garis lurus, kebanyakan syarikat percetakan profesional menyediakan perkhidmatan memotong kertas sebegini.

For The Book Lover

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan Menarik

Nomborkan meja makan dari buku-buku vintaj adalah cara yang kreatif untuk menetapkan jadual perkahwinan.

IKLAN

Country Chic

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan Menarik

Nombor kayu mudah pada picks kayu adalah cara yang menyenangkan untuk mengira bilangan tetamu. Diletakkan di tengah-tengah gaya bunga yang berwarna-warni, ini membuat paparan tabletop yang mudah dikenali dan cantik.

Fashionable Frames

IKLAN

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan Menarik

Nombor meja bercetak yang mudah terletak di sebelah tengah memberikan bimbingan yang halus untuk tetamu mengembara. Bingkai dan kad nombor meja tempat pada pemegang bingkai gambar untuk kestabilan.

Chalks Clips

Dekorasi Nombor Meja Perkahwinan Menarik

Dipasang ke pasu, nombor meja ini menambah sentuhan unik bagi perkahwinan anda.

Sumber : Diy network

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI