Pesona Pengantin kini berada di dalam aplikasi   
Pesona Pengantin kini berada di dalam aplikasi   
Home Berita Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36

Penyanyi, pelakon dan juga aktivis kemanusiaan terkenal, Heliza Helmi memulakan chapter pertama tahun 2022 dengan bertukar status sebagai seorang isteri.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Di usia 36 tahun, Heliza memilih tarikh 1 Januari 2022 untuk menamatkan zaman bujangnya dengan seorang usahawan ternama iaitu Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman. Dengan hanya sekali lafaz, Heliza sah menjadi milik kepada pengasas dan presiden AUF MBZ Concortium ini.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Majlis berlangsung dalam suasana ringkas di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Khabar gembira itu telah dikongsi oleh seorang pendakwah terkenal, Prof. Madya Datuk Dr. Mhd Izhar Ariff Mohd Kashim di akaun Instagramnya.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36

IKLAN

Rata-rata netizan dan rakan selebriti mendoakan pasangan sepadan ini agar kekal bahagia sampai ke syurga. Mereka turut mengharapkan agar pasangan ini terus bersama-sama meneruskan perjuangan terhadap ummah.

Pendakwah bebas, Ustazah Noor Laila Aniza Zakaria turut menitipkan ucapan berharga buat Heliza di laman Facebook.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36
Ustazah Noor Laila Aniza Zakaria.

MashaAllah Tabarakallah
Semoga Allah memberi kebaikan kepadamu dan mengumpulkan kamu berdua dlm kebaikan.

IKLAN


Tahniah Datuk Seri Mahadi dan Datin Seri Heliza Helmi.

Last kami forum bersama beberapa bulan lalu. Sempat Heliza tanya tips rumahtangga. Memang dari dulu lagi sepentas, tetap sama orgnya penuh rendah diri dan baik hati dan suka tnya macam2 tips. Dan manis muka serta kelakarnya memang tak habis.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36Hati saya rasa sebak sebenarnya. Begitulah jodoh, satu rahsia Allah yg tak terjangkau dek akal.

IKLAN

Semoga Datuk Seri menjaga amanah ini sepenuh hati dan membuatkan dirinya bahagia dan selalu tersenyum dlm kebaikan.

Sabarlah bg yg belum berjodoh. Jagalah diri baik2 wahai anak2 gadis dan pemuda2. Sesungguhnya ia sesuatu yg manis bila Allah mentakdirkan kebaikan buatmu.”

Salam sayang.
Ustazah Noor Laila Aniza Binti Zakaria.

Nikah Jutawan, HELIZA HELMI Kini Berstatus Datin Seri Di Usia 36
Semoga Heliza Helmi kekal bahagia bersama cinta hatinya, Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.

Kredit Foto: Instagram Aqo Imran

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI