Bila agaknya kali terakhir anda memujuk suami anda? sebenarnya ada satu hal penting anda kena tahu pasal lelaki ni. Walaupun lelaki tidak kuat merajuk seperti perempuan, tetapi rupanya susah jugak nak pujuk mereka ni.

Kadang ada yang pujuk tetap tak jalan. Macam mana? sebab itu kami telah sediakan 10 cara pujuk suami anda ini hanya melalui SMS! mungkin boleh turunkan sikit ego pasangan anda tu. Selamat mencuba!

Isteri Boleh Cuba 10 Ayat manis Ini Untuk ‘Cool’ Kan Yang Suami Tengah Merajuk

Isteri Boleh Cuba 10 Ayat manis Ini Untuk ‘Cool’ Kan Yang Suami Tengah Merajuk

IKLAN
  1. Keputusan yang paling penting saya pernah ambil dalam hidup ini adalah berkahwin dengan awak. Awak sebenarnya orang terbaik di atas muka Bumi ini! Love you, hubby!
  2. Awak adalah pasangan hidup terbaik yang pernah hadir dalam hidup saya. Terima kasih kerana menjadi suami yang terbaik. Awak sangat istimewa <3
  3. Setiap kali saya tutup mata, saya nampak wajah manis awak. Setiap kali saya fikirkan tentang kita, saya tidak pernah tak rasa puas. Saya sangat gembira sebab kenal dan memiliki awak.
  4. Dear hubby, kita mungkin dah bergaduh, dan saya mungkin sudah melakukan kesilapan. Tapi, saya betul-betul mengasihi awak, dan tiada siapa boleh buat kita berpisah! I love you.
  5. Terima kasih sayang sebab bagi saya pandu kereta kegemaran awak, dan layan saya macam princess. Tapi paling penting, terima kasih sebab mengahwini dan mencintai saya.
  6. Jika awak hidup selama 100 tahun, biarlah saya hidup selama 99 tahun saja sebab saya tak rela hidup tanpa awak.
  7. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U!
  8. Kalau I boleh susun abjad, I nak letak U dekat dengan I
  9. Orang kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi kenapa setiap kali saya dengar suara awak, saya jatuh cinta lagi sekali?
  10. Jika cinta ini dicukai, akulah pembayar cukai paling tinggi!

Cubalah cara pujuk lelaki melalui SMS ini! Mana tahu berjaya dan cair habis ego lelaki tersebut !

 

IKLAN

 

 

IKLAN

 

Kredit : theasiaparentmalaysia

 

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI