Fesyen dan wanita tidak dapat dipisahkan bahkan tiada istilah ketandusan idea untuk pereka-pereka fesyen di negara ini memperlihatkan rekaan masing-masing yang menarik dan hebat.

Bagi anda yang gemarkan jenama Carlo Rino, pastinya teruja dengan kedatangan koleksi baru dari mereka. Kali ini mereka mengeluarkan koleksi khas sempena ‘Winter 2019’.

Image result for carlo rino first in line

Image result for carlo rino cling to me

Mengetengahkan koleksi yang bersesuaian dengan tema, Carlo Rino datang dengan pelbagai corak yang unik dan menawan yang pasti menambat hati.

IKLAN

Koleksi terbaru ini didatangkan dalam warna ceria mengikut aliran cita rasa fesyen terkini.

Menampilkan koleksi seperti Girls in blue, Drama queen, First in line, dan shades of class, rekaannya memberikan kebebasan untuk bergaya mengikut keselesaan diri sendiri di samping memastikan pemakainya mengetahui gaya bersesuaian untuk kelihatan menarik.

Image result for carlo rino glamour girl

IKLAN

Image result for carlo rino the write bag for you

Dapat dilihat, beg dan kasut yang dihasilkan khusus untuk memenuhi keperluan, cita rasa untuk penggunaan suasana dan masa berbeza.

Selain menampilkan kasut bertumit tinggi, kali ini Carlo Rino turut mengetengahkan gaya kasut rendah atau leper. Ia merupakan rekaan baru yang menarik dan paling sesuai untuk golongan muda.

IKLAN

Image result for carlo rino roman indulgence

Image result for carlo rino a tale of two tones

Setiap rekaan ditambah dengan beberapa elemen dan lengkap dengan sedikit aksesori emas untuk melengkapkan gaya anda.