MarriottxWAF2019 ialah sebuah a gabungan seni, gaya dan inspirasi yang berlangsung di GMBB, Kuala Lumpur sebuah pusat membeli-belah pertama untuk peruncit artisanal dan kreatif.

Pertunjukan palingdinanti-nantikan ialah persembahan Fesyen Rangkaian Bridal yang menakjubkan yang memaparkan musim-musim terbaru dalam pakaian pengantin.  Pertunjukan GALA Koleksi Perkahwinan Musim Bunga 2020 Galia Lahav yang disampaikan oleh jenama The Proposal, Singapura, dan gaun perkahwinan oleh Lusan Mandongus dan Estee ‘Couture Bridal yang disampaikan oleh rangkian pereka pakaian Pengantin Kuala Lumpur. Juga beralih kepala adalah label pakaian lelaki Sacoor Brothers ‘siap untuk memakai koleksi dan Koleksi pakaian pengantin Bells Wedding, yang berdua mengagumkan.

IKLAN

Marriot X WAF 2019 Raikan Semangat Perkahwinan Marriot X WAF 2019 Raikan Semangat Perkahwinan Marriot X WAF 2019 Raikan Semangat Perkahwinan Marriot X WAF 2019 Raikan Semangat Perkahwinan Marriot X WAF 2019 Raikan Semangat Perkahwinan Marriot X WAF 2019 Raikan Semangat Perkahwinan

IKLAN

Turut memaparkan 60 vendor terkemuka, termasuk beberapa nama yang paling menarik dan dicari di rantau ini, MarriottxWAF2019 pasti memenuhi janjinya. Perancang dan penghias perkahwinan turut ditempatkan di seluruh ruang seni yang dirancang.

IKLAN

Antara kemunculan lain termasuk pameran seni jurugambar tempatan seperti  Funkydali Photography, MunKeat Photography, Keda.Z Kumpulan Amazing; vendor yang mengkhusus dalam alat tulis, kek, juga pameran fotografer perkahwinan terkemuka Asia, Terralogical dari Indonesia, Metrophoto dari Filipina, dan Brian Ho dari thegaleria yang berpangkalan di Singapura.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI