Perempuan memang suka lelaki kelakar. Tak kacak pun takpe, tapi kalau dapat yang kacak tu memang bonus. Yang penting kalau anda seorang yang kelakar dan pandai ambil hati tu dah kira ok.

Kalau kau bukan jenis lelaki kelakar pula, tak payah buat kelakar cukuplah jadi diri sendiri. Bukan apa, takut lawak anda tu tak kena nanti perempuan menyampah pula. Tapi tak kisahlah kau kelakar atau tak, perempuan kalau dah sayang dia akan terima anda seadanya. Ini sebab kenapa perempuan suka lelaki yang kelakar

Perempuan Lebih Suka Dengan Lelaki Yang Kelakar Berbanding Lelaki Yang Romantik

1) Lelaki kelakar ada aura sendiri

Perempuan berpendapat, lelaki kelakar ini mampu membuatkan hidupnya menjadi menarik dengan penuh gelak ketawa. Namun, terpulang kepada keperibadian seseorang itu sendiri. Ada yang suka lelaki humor dan ada pula yang lebih suka lelaki yang matang dan serius.

IKLAN

2) Merasa tenang bila bersama

Selalunya lelaki kelakar ini pandai mengawal keadaan. Disaat perempuan itu sedang bersedih, si lelaki datang untuk menggembirakan hati mereka. Ia sekali gus akan membuatkan si perempuan hilang kepada semua masalah yang dihadapinya.

IKLAN

3) Tidak terlalu serius dalam sesuatu perkara

Tidak hanya itu, lelaki seperti ini juga tidak akan membuatkan sesuatu perkara itu menjadi rumit. Seperti, masalah di pejabat kemudian dibincangkan hingga menjadi sesuatu perkara yang serius. Mereka ini selalunya ‘chill’ dan tenang dengan keadaan yang berlaku

IKLAN

4) Pandai ambil hati orang sekeliling

Bukan sahaja pandai ambil hati anda, malah seluruh keluarga anda juga mereka dapat hiburkan dengan telatah dan gaya mereka. Senang kata, mereka ini senang bergaul dan mudah mesra dengan semua orang.

 

 

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI