Kita sekarang berada di zaman sosial media dimana semuanya kita boleh akses hanya dihujung jari. Trend terkini yang semakin menjadi perhatian ramai orang apabila berkunjung ke majlis perkahwinan adalah photobooth. Dimana photobooth ini adalah sebuah dekorasi yang dikhaskan hanya untuk mengambil gambar sahaja.

Di bahagian photobooth ini terdapat pelbagai jenis barang yang boleh kita gambar bersama dan semuanya unik-unik betul. Malah photobooth ini telah menjadi tempat wajib tetamu selepas selesai makan mereka akan terus singgah ke photobooth untuk mendapatkan gambar buat kenangan.

Apa yang menarik kedai photobooth diMalaysia sahaja telah ramai anak muda yang ceburi bisnes ini. Masyuk dan sangat berbaloi apa kan lagi tengah trend sekarang. Gambar juga cantik dan bermacam-macam gaya boleh kita ‘pose’. Benda yang wajib anda di majlis anda. Disini kami kongsikan antara photobooth yang menarik
boleh korang dapat.

 

 

IKLAN
Photobooth gempak yang wajib ada dekat majlis korang !
Sekali pandang macam sampul surat dari luar tetapi apabila buka di dalam kelihatan gambar yang di ambil. Memang style habis rekaannya.

 

 

IKLAN
Photobooth gempak yang wajib ada dekat majlis korang !
Bentuk empat segi juga mendapat permintaan yang tinggi di pasaran. Senang nak simpan dalam wallet atau beg sebab kecil dan mudah.

 

 

IKLAN
Photobooth gempak yang wajib ada dekat majlis korang !
Kalau korang tak nak amik 3 gambar mereka-mereka ini juga boleh buat design menjadi dua gambar. Jadi nampaklah gambar korang lebih besar dan jelas.

 

 

Photobooth gempak yang wajib ada dekat majlis korang !
pose’ kan gaya anda semuannya boleh di photobooth memang best.

 

Semua gambar lawa-lawa susah nak buat pilihankan.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI