Betullah kata orang rezeki, jodoh dan pertemuan itu datang dalam pelbagai cara. Siapa sangka, dari tiba-tiba menggantikan tempat orang dalam keadaan tidak bersedia, Nur Adila atau nama penuhnya Nur Adila Sazwanie kini sah menjadi isteri kepada suaminya yang dipertemukan ketika sama-sama menjadi pengapit. Baca kisah menarik ini.

 

Betul la orang kata kalau jadi pengapit ni lepastu mesti kahwin.. ?
.
2/12/2017 – gambar masa terpaksa jadi pengapit bidang terjun sebab gantikan pengapit asal yg tak dapat datang last minute.. time ni tak kenal pun.. ?

.
8/9/2018 – pengapit terpaksa yg tak kenal satu sama lain dah selamat pun jadi suami isteri ? 

IKLAN


.
P/s : Buat sesapa yg nak cari jodoh cuba jadi pengapit kawan kawan.. Mana taw berjodoh macam kami ??

IKLAN

IKLAN

 

Kisah mereka menjadi inspirasi hingga viral mendapat share dengan 6.6 k dan like 12k.  Mana tahu, lepas ni kalau korang diminta menggantikan pengapit sedia ada, korang juga bertemu jodoh!