Kadang-kadang kita rasa macam dia suka dekat kita. Tapi tak ada pula dia tunjuk yang dia suka dekat kita atau kita yang tak perasan yang dia ada bagi signal yang dia suka pada diri kita. Jadi tidak perlulah susah hati sangat dengan situasi macam ni. Cuba baca petanda- petanda di bawah ini mana tahu ada salah satu tanda yang kena dengan anda.

Satu !

Sudah menjadi lumrah, setiap manusia suka melihat sesuatu yang cantik dan indah, tidak kira bagaimana ciri yang ada pada diri anda, seorang yang nerd atau pemalu yang teramat pastinya akan melihat dan menatap sesuatu yang disukai. Kalau ada seseorang yang asyik mencuri pandang anda dalam diam, tapi bila dapat tangkap dia mati-mati tidak mengaku yang dia melihat anda.

Tanda Si Dia Sudah Jatuh Cinta Dalam Diam

Dua !

Lelaki yang suka mendekati kita tapi suka layan kita dengan kasar, sebab dengan cara yang macam itulah mereka dapat mendekati kita. Tapi bila kita berbaik dengan lelaki lain dia pasti gelisah dan mencari helah untuk hentikan perbualan anda dengan lelaki tersebut.

IKLAN

Tanda Si Dia Sudah Jatuh Cinta Dalam Diam

Tiga !

Perhatikan tingkah laku mereka, mereka sanggup bersusah payah dengan apa sekali keadaan kerana anda. Kalau dengan orang lain mungkin mereka akan menolak atau langsung tak layan.

IKLAN

Tanda Si Dia Sudah Jatuh Cinta Dalam Diam

Empat !

Akan cuba memastikan anda sentiasa tersenyum dan gembira setiap kali bersama, kadang-kadang mereka sanggup membuat lawak bodoh asalkan mereka nampak anda ketawa dan tersenyum bersama mereka.

IKLAN

Tanda Si Dia Sudah Jatuh Cinta Dalam Diam

Lima !

Mereka juga tidak boleh marah dengan anda terlalu lama, mood marah itu akan cepat reda dalam beberapa jam sahaja. Mereka akan melafazkan kata maaf terlebih dahulu dalam situasi seperti ini.

Tanda Si Dia Sudah Jatuh Cinta Dalam Diam

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI