Sememangnya kek dan perkahwinan berpisah tiada. Begitu juga dengan hantaran. Ada sesetengah yang akan memberikan kek kepada pasangannya.

Zaman sekarang ni bermacam-macam jenis kek dan corak yang boleh kita tengok memang unik dan cantik betul. Jom kami senaraikan antara corak kek yang boleh menjadi inspirasi pada majlis anda.

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

 

Wow sekali pandang memang menarik perhatian. Elemen bunga-bunga rose tu buatkan kita rasa macam sayang nak makan. Tona kek yang digunakan pun sangat lembut. 

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

IKLAN

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

 

Bukan bunga rose je korang boleh request corak lain juga mengikut tema dan corak korang sendiri ‘custom made’ semuannya boleh.

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

IKLAN

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

Request je bunga kesukaan korang confirm dorang boleh buat.

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

IKLAN

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

Rambang mata sis tengok semuanya cantik-cantik memang sesuai lah untuk majlis korang.

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

 

Top 10 Inspirasi Kek Hantaran Yang Meletop

 

Semua kek memang kek meletop !