Sememangnya kek dan perkahwinan berpisah tiada. Begitu juga dengan hantaran. Ada sesetengah yang akan memberikan kek kepada pasangannya.

Zaman sekarang ni bermacam-macam jenis kek dan corak yang boleh kita tengok memang unik dan cantik betul. Jom kami senaraikan antara corak kek yang boleh menjadi inspirasi pada majlis anda.

 

 

 

 

 

 

 

Wow sekali pandang memang menarik perhatian. Elemen bunga-bunga rose tu buatkan kita rasa macam sayang nak makan. Tona kek yang digunakan pun sangat lembut. 

 

 

 

 

 

 

Bukan bunga rose je korang boleh request corak lain juga mengikut tema dan corak korang sendiri ‘custom made’ semuannya boleh.

 

 

 

 

 

Request je bunga kesukaan korang confirm dorang boleh buat.

 

 

 

 

 

Rambang mata sis tengok semuanya cantik-cantik memang sesuai lah untuk majlis korang.

 

 

 

 

Semua kek memang kek meletop !