berkawan dengan suami

Jalan terbaik untuk bahagia, berkawan dengan suami. Ada masalah atau rasa tekanan hidup, luah pada pasangan. Kerana dia boleh jadi pendengar yang baik dan penyimpan rahsia paling dipercayai.

Begitulah kehidupan selepas sah jadi suam isteri, ada masalah sebaiknya berkongsi tentang rasa. Jangan disimpan dalam hati. Inilah yang dipesan oleh pemilik produk Rohina, Puan Nia Syaqiera buat pasangan suami isteri.

Berkawan Dengan Suami, Itu Lebih Selamat Dan Bahagia

 

IKLAN

Berkawan Dengan Suami

Buat masa sekarang, berkawanlah dengan cuma suami kita. Nak bercerita apa apa , ceritalah cuma pada suami kita.

Percayalah anda tidak boleh percaya pada semua orang lebih lebih lagi orang yang paling rapat dengan anda.

IKLAN

Ramai manusia bermuka dua sekarang. Dulu cakap lain, sekarang cakap lain . Dulu burukkan orang lain depan kita, sekarang burukkan kita depan orang lain.

Kadang kita fikir orang nak tengok kita berjaya , tapi trust me , tak semua. Yang confirm nak tengok kita berjaya tentulah pasangan dan keluarga kita atau leader kita sahaja.

IKLAN

Kita mungkin tak nampak perangai sebenar orang sekeliling kita. Walau awak kawan 10 tahun pun, belum tentu dia betul betul sayang you, percayalah.

Sebab itu pilihlah untuk bersama orang yang memang sekatil dengan kita. Kita tidur di lantai, dia pun ikut tidur di lantai. Yang susah senang dengan kita selain keluarga kita, tentulah pasangan kita.

Fokuslah pada mereka, itu sahaja jalan paling mudah untuk bahagia dalam rumah tangga.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI