Sebagai wanita yang mempunyai pakej lengkap, ramai lelaki berpendapat bahawa wanita yang cantik biasanya seorang yang sangat memilih. Tetapi, tahukan anda bahawa bukan semua wanita cantik hanya melihat rupa paras semata-mata.

Bukan Semua Wanita Cantik Hanya Melihat Rupa Paras Semata-Mata Sebab…

Bagi sesetengah wanita, mereka lebih suka menilai pasangannya melalui sikap dan peribadinya. Tiada gunanya memiliki wajah yang tampan, tetapi mempunyai peribadi yang sangat teruk.

IKLAN

Tidak mengapa jika wajah biasa-biasa, asalkan pandai mengambil hati dan baik budi pekerti. Apa yang lebih penting ialah ilmu agamanya, kerana hanya itu sahaja yang mampu membimbing si isteri selepas berumahtangga.

Ada dikalangan lelaki yang berwajah biasa-biasa takut untuk mendekati mereka yang berwajah cantik, kerana takut jika cinta ditolak. Belum cuba belum tahu bukan? Daripada memendam rasa dan akhirnya melihat wanita idaman jatuh ke tangan orang lain, adalah lebih baik anda berterus terang.

IKLAN

Wanita yang matang tidak memilih paras rupa sebagai jaminan kebahagian, malah mereka lebih memandang bagaimana seorang lelaki itu membawa diri. Mereka memilih lelaki yang tahu bagaimana untuk hidup sendiri dan pandai berdikari.

Ramai yang beranggapan bahawa golongan wanita cantik ini suka lelaki macho dan berbadan sado, sukakan lelaki yang sering ke gym dan aktif dalam bina badan. Sebenarnya cukup la anda seorang lelaki yang baik dan sihat tubuh badan.

IKLAN

 

Sumber : Bukanaku.com

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI