Sudah menjadi adat, kalau nak kahwin mesti ada persediaan kewangan yang kukuh kerana majlis perkahwinan bukan setakat habis seratus dua ratus ringgit tetapi boleh mencecah ribuan ringgit. Namun kini,ramai bakal pengantin mengambil pendekatan untuk lebih berjimat cermat demi menjaga SOP dan kewangan peribadi.

 

Kebiasaannya, bila ada majlis kahwin kita sebagai tetamu akan memikirkan hadiah paling best untuk dihadiahkan kepada pengantin. Sekalipun tidak ada majlis, tak ada salahnya jika kita sampaikan cenderahati kepada mereka yang baharu hendak membina keluarga. Sedikit sebanyak dapat juga meringankan beban yang ditanggung.

 

Baru-baru ini viral satu video pasangan pengantin menerima cenderahati berupa perkakasan rumah dari teman-teman. Dapur masak, gayung, penyapu, mop dan macam-macam lagi hadiah yang diterima sehingga video ini mendapat tontonan lebih 300k!

 

 

Ok, ini antara barang yang anda boleh beli dengan mudah dan berpatutan di Shopee Malaysia.

IKLAN

 

PERIUK STIM

Sebelum ini kita asyik fikirkan periuk nasi kan? Apa kata kali ini kita berikan periuk stim sebagai hadiah kepada mereka. tak perlu sampai tiga tingkat, cukup dua tingkat sahaja. Boleh juga periuk stim ini digunakan untuk stim makanan seperti pau segera, dim sum dan ikan. Di samping cara penggunaan yang mudah, masakan stim juga boleh menjamin gaya hidup sihat.

 

Hampir Lengkap Barang Rumah, Ini Hadiah Patut Beri Pada Bakal Pengantin!

Klik link ini untuk pembelian!

IKLAN

 

KIPAS BERDIRI

Kipas berdiri sangat membantu sekiranya pengantin kurang bajet unutk pasang penghawa dingin di rumah. Tak sampai RM100, anda sudah boleh memilih kipas berdiri yang berkualiti. Tak perlu meja untuk letakkan kipas ini, pilihan anda terbaik untuk bakal pengantin melengkapkan barangan elektrik di rumah.

 

Hampir Lengkap Barang Rumah, Ini Hadiah Patut Beri Pada Bakal Pengantin!

IKLAN

 

ALMARI BAJU

Walaupun almari baju yang satu ini diperbuat daripada plastik, tetapi rekaan dan fungsinya memberi keselesaan pada pengguna. Bajet untuk almari build in mahal juga, lagipun mungkin kebanyakkan pasangan baru berkahwin tinggal di rumah sewa. Jadi solusi kepada isu penyimpanan baju adalah almari plastik yang cantik ini. Tak perlulah bawa hadiah sebesar ini ke majlis resepsi, cukup sekadar bayar dan hantarkan ke alamat rumah pengantin.

Boleh KLIK link ini.

 

Hampir Lengkap Barang Rumah, Ini Hadiah Patut Beri Pada Bakal Pengantin!

 

Ada yang berkenan di hati? Klik sahaja link ok!

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI