Lelaki dan sukan memang tidak boleh dipisahkan. Ada antara lelaki yang sangat aktif bermain sukan manakala ada pula yang biasa-biasa sahaja.

Ramai lelaki menganggap tubuh sasa ini adalah satu bonus supaya senang untuk memikat wanita kegemaran mereka. Namun, sebenarnya tidak semua perempuan yang suka lelaki bertubuh sasa ini. Kenapa? ini sebabnya!

1. Dada lelaki besar

Related image

Ya, bila dah mula membina badan dan otot secara automatik semuanya akan menjadi besar termasuklah dada. Ada wanita yang menganggap dada lelaki yang besar seakan payudara membuatkan wanita geli!

2. Badan macam raksasa

Related image

IKLAN

Lelaki tubuh sasa memang mempunyai badan yang ‘berketak-ketak’. Apabila berjalan sebelah mereka wanita akan merasa badan mereka ini terlalu besar dan seperti berjalan bersama raksasa.

3. Tewas di ranjang

Related image

IKLAN

 

Sesetengah wanita menganggap lelaki sasa ini selalunya mesti ‘power’ di ranjang. Namun, ada wanita yang akan menangis pada malam pertama perkahwinannya kerana suami berbadan sado  itu cepat ‘layu’.Ini kerana ejakulasi pramatang kerap berlaku kepada lelaki-lelaki sado kerana tabiat tidak sihat mereka seperti terlalu banyak mengambil suplimen.

IKLAN

4. Perasan dan kuat berangan

Related image

Ada wanita yang bila keluar bersama pasangannya hanya ingin mahu menarik perhatian orang ramai. Tetapi, sebenarnya lelaki seperti ini selalu ‘control’ dirinya di khalayak ramai. Mereka berfikir dengan raut wajah dan badan yang menarik mampu membuat semua orang pandangnya.

5. Dilabel mata keranjang

Image result for lelaki sado dan perempuan

Sebut sahaja lelaki pasti mereka akan dikaitkan dengan perangai kasanova. Meskipun tidak semua lelaki sebegitu namun ada sesetengah mereka yang akan mengambil kesempatan dengan personaliti mereka ini untuk memikat ramai wanita.