Senyuman ini adalah salam perkenalan yang pertama, di mana anda akan senyum dahulu bukan bila jumpa seseorang. Senyuman ini juga mampu membuat seseorang angau sepanjang hari. Ini kerana senyuman yang ikhlas mampu memikat hati sesiapa sahaja. Akan tetapi terdapat pelbagai jenis senyuman pada diri seseorang. Kalau wanita mungkin mudah untuk dibaca, akan tetapi kalau lelaki. Tentu sahaja anda perlu lebih memahami.

Senyuman Lelaki Ada Banyak Makna. Yang Mana Satu Tafsiran Untuk Anda Ya?
.

Rahsia disebalik senyuman lelaki.

1. Senyum lebar nampak baris gigi.

Ini senyuman seorang lelaki yang memiliki keyakinan yang tinggi. Bukan itu sahaja, dia juga seorang yang realistik dalam hidup. Akan tetapi kelemahannya mudah selesa bila sudah senang. Mereka ini juga adalah orang yang sentiasa menerima apa sahaja seadanya dan sentiasa bersyukur.

IKLAN

2. Senyum bibir terkatup rapat.

Kalau dari sisi tidak eloknya, mereka yang senyum seperti ini biasanya ada masalah mulut berbau ataupun masalah gigi. Kalau dari segi karakter pula, lelaki yang senyum seperti ini adalah seorang yang licik masalah bersifat misteri. Malah, mereka ini juga sukar untuk mendekati wanita.

Senyuman Lelaki Ada Banyak Makna. Yang Mana Satu Tafsiran Untuk Anda Ya?
.

IKLAN

3. Senyum sekilas.

Pernah tengok orang yang macam nak senyum tak nak senyum? Biasanya mereka ini adalah orang yang introvert dan sukar untuk menyesuaikan diri dalam satu keadaan yang baru. Akan tetapi bila dah lama kenal, dia adalah orang yang paling banyak katanya.

4. Senyuman palsu.

Jangan mudah terpedaya dengan senyuman yang lebar serta diikuti dengan gelak ketawa. Bila ketawa, matanya tidak akan tertutup seiring dengan senyuman. Seolah-olah ada perkara yang ingin disembunyikan atau dirahsiakan. Orang yang sentiasa memberi senyuman palsu ini juga sering nampak tak tenang jika dilihat terus ke matanya. Orang seperti ini katanya susah nak setia pafa yang satu.

IKLAN

Senyuman ini ada pelbagai jenis, jadi anda perlu lebih bijak dan cerdas untuk pastikan bahawa seseorang itu ikhlas ataupun tidak dengan diri anda.

 

***JOM SERTAI CHANEL TELEGRAM PESONA PENGANTIN DAN DAPATKAN LEBIH BANYAK INFO BERSAMA KAMI. KLIK SAHAJA DI SINI.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI