Pesona Pengantin The Cat Walk Edition X Glitz , Papar Lebih 100 Busana Perkahwinan Tahun 2020

Khas buat bakal pengantin tahun 2020, inilah masa anda! Glitz (hub bakat dan model Nu Ideaktiv Sdn Bhd) akan tampil bersama Majalah Pesona Pengantin, dalam acara pertunjukan fesyen perkahwinan ulung mereka iaitu Pesona Pengantin The Cat Walk Edition X Glitz pada 1 Disember 2019, di GMBB, Jalan Robertson, Kuala Lumpur. Pertunjukan fesyen ini akan berlangsung dari jam 11 pagi hingga 7 malam dengan penampilan lebih 100 rekaan para pereka terkenal tanah air yang sedang meningkat naik.

Pertunjukan fesyen ini adalah yang pertama kali dianjurkan sebagai platform terbaharu buat para pereka muda yang ingin mengetengahkan idea segar dan terkini yang pasti tampil berbeza dan eksklusif. Ia juga sebagai usaha memberikan pengalaman lebih bermakna buat bakal pengantin melihat lebih dekat rekaan dan merasai sendiri tekstil yang digunakan.

IKLAN

Lebih 100 Busana Perkahwinan Memukau Di Pesona Pengantin The Cat Walk Edition X Glitz

Seiring dengan objektif iaitu mengetengahkan jenama anak muda tempatan, rekaan yang ditampilkan juga adalah mampu milik pada rekaan premium. Malah skop pilihan bukan terhad pada pakaian bersanding sahaja, ia juga termasuk pakaian nikah, bulan madu serta aksesori.

IKLAN

Antara para pereka ternama yang bakal beraksi di pentas peragaan adalah Salikin Sidek, Istana Puteh dan juga Wan Huzairil, Elyza’s Home , Adi Suhaizad Sulong, Muni, Azzim Aziz , Nabil dan Zuerry Faeiz. Kesemua pereka ini dibawakan khas untuk bakal pengantin 2020 dan setiap satu rekaan adalah eksklusif. Pastinya anda bakal disaksikan dengan rekaan terkini yang bakal menjadi pilihan hangat sepanjang tahun 2020.

Bukan itu sahaja, rekaan yang menarik berpeluang untuk dipaparkan dalam media sosial dan majalah Pesona Pengantin agar dapat mengembangkan lagi jenama mereka. Sudah tentu ini adalah impian setiap pereka untuk memaparkan idea mereka yang tersendiri.

IKLAN

Secara ringkasnya, anjuran pertunjukan fesyen ini bakal menjadi satu medan persaingan sihat dan menguntungkan kedua-dua pihak iaitu pereka dan juga masyarakat umum. Lebih mengujakan, pertunjukan fesyen berdurasi 8 jam ini dapat disaksikan dengan ambiens selesa pada harga tiket yang sangat berbaloi.

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi urusetia di talian 011-5951 8757

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI