Jenama penjagaan kulit estetik Korea, AHC, yang merupakan rahsia kecantikan Korea (K-beauty) yang baharu mula menjadi buah mulut peminat produk penjagaan kulit. Produk ini bersedia memberi kejutan kepada kulit anda menerusi rangkaian mask muka premium Vital Medica yang baharu!

Lembaran mask muka ini diperkaya dengan sebotol penuh serum AHC, yang terkenal dengan manfaat khasiat dan pelembapnya. Diformulasikan daripada bahan selulosa lembut, mask ini juga muat dengan sempurna pada kontur wajah, membolehkan khasiatnya diserap dengan cepat.

Antara mask muka Vital Medica, AHC Premium Hydra Gold Foil Mask, yang tampil sebagai produk terlaris. Setiap helaian masker ini diperkaya dengan sebotol 25g penuh bahan-bahan penghidratan. Ini termasuk vitamin B5, yang melega dan melembapkan kulit, serta Asid Hyaluronic yang mampu mengekalkan kelembapan pada wajah.

IKLAN

Manjakan Diri Anda Dengan Mask Muka Terkenal Dari Korea Ini!

Antara lain adalah AHC Premium Hydra Soother Cellulose Mask yang sama seperti Gold Foil mask, mask ini dibekalkan dengan sebotol penuh bahan berkhasiat termasuk Vitamin B5 yang menghidratkan.

IKLAN

Manjakan Diri Anda Dengan Mask Muka Terkenal Dari Korea Ini!

Bagi mereka yang ingin mencerahkan kulit, AHC Premium Vital C Complex Cellulose Mask adalah jawapannya. Ia membantu mencerahkan kulit dengan larutan 50% lemon dan Vitamin C, yang mencerahkan bintik-bintik hitam serta menyerikan kulit yang tidak sekata. Selain itu, bahan yang dipatenkan ditambah untuk membantu menenangkan kulit stress.

IKLAN

Manjakan Diri Anda Dengan Mask Muka Terkenal Dari Korea Ini!

 

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI