Menyambut ulang tahun perkahwinan adalah salah satu cara untuk menghargai pasangan. Bagi kebanyakan suami isteri sambutan ulang tahun ini sangat penting dalam mengeratkan hubungan mereka.

Bersempena ulang tahun yang ke tujuh, pelakon dan pengacara, Nabila Huda menitipkan ucapan istimewa buat suaminya, Mohd Izwan Johar dilaman Instagram.

“Masak, Kemas Rumah, Lipat Kain, Terima Kasih Layan Macam Puteri”- Sweet Ucapan Nabila Huda Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Ke 7

Jelas Nabila, dia sangat bersyukur kerana dikurniakan suami yang sangat penyabar dan melayan dia anak perempuannya dengan penuh kasih sayang.

Berikut catatan yang ditulis oleh Nabila Huda;

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Dear husband,

Terima kasih dengan segala cinta dan sayang mu yang sepenuh hati pada saya dan @lilkupukupu . Terima kasih kerana sentiasa bersabar melayan kerenah isteri mu yang dramatic ini. Kesabaran yang ada dalam diri awak tu takkan pernah ada sesiapa akan boleh lawan.

IKLAN

Terlalu hebat awak handle seorang wanita bernama Nabila Huda. Kerana kesabaran awak, Alhamdulillah 9 tahun kite bersama. 7 tahun kite sebagai suami isteri. Takde apa yang saya mintak dari awak,cukup lah kasih sayang awak yang ikhlas melayan saya dan keisha macam tuan puteri setiap hari.

“Masak, Kemas Rumah, Lipat Kain, Terima Kasih Layan Macam Puteri”- Sweet Ucapan Nabila Huda Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Ke 7

IKLAN

Masak,buat kerja rumah,basuh baju kami, lipat baju kami, kemas rumah,buat kami ketawa setiap hari, manja kan kami. Awak sentiasa ada dalam keadaan bersedia whenever we need you..

We love you Abi! Please jaga kesihatan awak ok..I’m scared of losing you. I can’t imagine life without you my love. Saya nak hidup dengan awak sampai akhir hayat saya..Happy anniversary to us sayangku Mohd Izwan Bin Johar.

Didoakan moga-moga rumah tangga pasangan ini berkekalan hingga ke syurga abadi.

Sumber: Instagram Kupu-kupu

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI