Untitled design (23)

Tanggal 26 Februari 2022 yang lalu, pelakon Zalif Sidek, 36 tahun selamat mendirikan rumahtangga bersama wanita pilihannya, Anis Marzuki.. Majlis tersebut telah berlangsung mengikut prosedur operasi standard atau SOP yang ditetapkan di CMi Hall & Event Space, Berjaya Megamall, Kuantan, Pahang Darul Makmur.
Memetik perkongsian Zalif di lama Instagram miliknya, pelakon berusia 36 tahun ini sempat menitipkan ucapan terma kasih baut semua pihak yang mendoakan kebahagiaan dia dan isteri.
“One Of My Greatest Decisions In My Life”…Ucapan Sweet Zalif Sidek Untuk Isteri Tersayang

Assalamualaikum
Bismillahirahmanirahhim..
Syukur Alhamdullilah KpdMu Ya Allah

One of My Greatest Decisions in My Life is My Love Wife @anismarzuki

IKLAN

Sy & Wife mengucapkan Berbilion Terima Kasih Atas kehadiran Jemputan, Doa , Ucapan Tahniah yg diberikan oleh semua Keluarga kami, Saudara mara, Sahabat Handai & Semua.
Maaf Sy tak sempat nk balas semua lagi..
Insyaallah Balik Kl nanti sy balas semua ya..

IKLAN

Sebelum ini, ada ura-ura menyatakan bahawa Zalif dan keluarga bercadang menghantar rombongan pada 1 Syawal yang lalu tetapi terpaksa ditunda lantaran Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 yang tidak membenarkan rentas negeri dilaksanakan.

"Sehubungan dengan itu, kami ambil keputusan untuk menyerahkan cincin terlebih dahulu untuk menyempurnakan majlis pertunangan.Ketika itulah kedua belah pihak sepakat untuk melangsungkan majlis akad nikah pada 26 Februari, Insya Allah…:katanya.
“One Of My Greatest Decisions In My Life”…Ucapan Sweet Zalif Sidek Untuk Isteri Tersayang

IKLAN

Dalam masa yang sama, Zalif turut meminta para peminat mendoakan perjalanan kehidupan baharunya itu bersama isteri tersayang.

Menyifatkan kehadiran Anis sebagai hadiah yang paling istimewa selepas kehilangan arwah bapanya, Zalif sendiri tidak menyangka perkenalan singkat selama 10 bulan membuka ruang jodoh untuk dirinya.

"Cantik rupanya perancangan Allah S.W.T dan moga kita semua berpimpin tangan bahagia hingga ke pintu syurga"…

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI