Siapa kata perempuan pendek tak menarik? Sebenarnya ramai lelaki suka perempuan yang pendek,  boleh dikatakan perempuan bertubuh kecil ini nampak comel.

Ada banyak sebab lelaki suka perempuan yang pendek. Berikut ini 10 senarai sebab utama lelaki suka perempuan yang tak tinggi untuk dijadikan pasangan.

Image result for perempuan pendek

Comel 

Tak dinafikan perempuan rendah ini comel. Lagi-lagi kalau mereka marah dan dikacau.

Kelihatan Muda Dari Umur Sebenar

Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa muda.

Mudah Cari Saiz Pakaian

Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab saiz mereka sentiasa ada. Silap-silap boleh shopping kat area pakaian kanak-kanak tau.

Akan Kekal Dengan Pasangan 

Bukti menunjukkan orang rendah setia pada cintanya. Setuju?

Image result for perempuan pendek

IKLAN

Jimat Duit Makanan

Bukan berjimat cermat ye, tapi memang terbukti orang yang kecil tak makan banyak. Jadi jimat la kan?

Rasa Comel Bila Cium 

Cium gadis yang rendah memang comel, lagi-lagi bila perempuan menjingkit kaki. Ops, ini untuk suami isteri je ye. Yang belum berkahwin, sila dapatkan lesen dulu (kahwin).

Selalu Jimat Masa

Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

Boleh Pakai High Heels

Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan? Perempuan rendah takde masalah, boleh pakai High Heels dengan confident.

IKLAN

Senang Didukung 

Mereka ni ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka.

Sangat Awesome Untuk Dipeluk

Suami senang peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi.

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

 

Sumber : Aliff channel