Nora Danish

Baru-baru ini tular kisah rumah tangga pelakon, Nora Danish berkongsi tentang perkahwinannya dengan suami, Nedim Nazri masih belum selesai selepas dilaporkan sedang bergolak pada April lalu.

Rumah Tangga Nora Danish Rumit

Rumah Tangga Nora Danish Bergolak, Bukan Sebab Orang Ketiga

Memetik Harian Metro, Nora berkata buat masa ini tiada kenyataan baru akan dibuat dan akan berkongsikan perkembangan lanjut apabila tiba masanya nanti.

“Kes rumah tangga saya masih belum selesai, tetapi ‘slowly but surely’. Baru-baru ini saya sudah memberikan kenyataan saya dan tunggu saja kata putus yang akan dibuat.

IKLAN

“Kalau boleh saya nak yang terbaik untuk semua pihak. Saya akan beri komen bila tiba masa yang sesuai dan mendapat keputusan yang muktamad,” katanya.

Bukan Sebab Orang Ketiga

Rumah Tangga Nora Danish Bergolak, Bukan Sebab Orang Ketiga

IKLAN

Sementara itu, Nora berkata hal rumah tangganya agak peribadi untuk dikongsikan serta menegaskan pergolakan yang berlaku tiada campur tangan orang ketiga sebaliknya berpunca daripada tiada persefahaman.

“Terus terang hal rumah tangga ini terlalu peribadi untuk saya kongsikan. Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba. Tunggu sampai tiba waktu itu, sama ada ia atau tidak (berlaku perceraian) semuanya masih dalam proses.

IKLAN

“Saya dan Nedim sentiasa berbincang sebelum membuat sebarang keputusan. Jadi tiada anasir luar dan tiada siapa yang menghasut kami.

“Cuma dalam hal ini keadaan yang berlaku memaksa kami untuk tidak sebumbung. Semuanya berlaku orang kata dalam jalan cerita yang luar biasa,” katanya.

Untuk rekod, Nora dan Nedim mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2017. Pasangan itu dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Mohamed Neqayl berusia enam tahun.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI