Siapa je taknak bentuk badan yang cantik dan kurus bukan? Lebih-lebih lagi bagi wanita. Ia adalah perkara yang paling paling penting buat mereka.

Wanita berbadan kurus telah terbukti menjadi sebahagian besar kesukaan lelaki. Namun, tak semua lelaki suka kan wanita berbadan kurus atas alasan yang tertentu. Mungkin ini adalah alasan mengapa ramai lelaki menyukai wanita berbadan kurus.

1) Wanita kurus kelihatan lebih seksi

via GIPHY

Wanita kurus akan kelihatan mempunyai ukuran badan berbentuk yang sempurna. Semakin sempurna ukuran bentukbadan mereka, merka akan terlihat lebih seksi.

IKLAN

2) Wanita kurus kelihatan lebih seksi dalam soal pakaian

via GIPHY

Wanita berbadan kurus akan kelihatan seksi dan mempunyai daya tarikan sensual yang kuat sekiranya mereka mengenakan pakaian yang sesuai.

IKLAN

3) Wanita kurus mudah diangkat

via GIPHY

IKLAN

Kaum lelaki merasakan wanita berbadan kurus lebih mudah untuk diangkat atau didukung. Ini merupakan salah satu alasan utama kaum lelaki mengapa mereka lebih sukakan wanita kurus, berbanding wanita berisi.

4) Wanita kurus lebih fleksibel di tempat tidur

via GIPHY

Wanita kurus dan langsing mudah di atur ditempat tidur berbanding wanita berisi. Jika anda inginkan wanita anda nampak mengancam di tempat tidur, cari lah wanita berbadan kurus.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI