Pemain pasukan bola sepak Johor Darul Takzim (JDT), Nazmi Faiz Mansor telah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya, Nurull Yasmin, Sabtu lalu. Bagai pinang dibelah dua, keduanya sama cantik sama padan.

Tema perkahwinan ala-ala Cinderella mewarnai sekitar majlis resepsi kedua-dua mempelai. Yasmin tampil menawan dirias oleh Riena Ariana.

“Yasmin request nak buat look brownish memandangkan color baju dia dusty blue. Heavykan sikit di bahagian mata tu. Blusher shading semua tone down sebab tak nampak heavy. Oleh kerana Yasmin ni dah cantik, so for me tak perlu nak heavy makeup kat dia,” komen Riena Ariana tentang mekapnya terhadap Yasmin menerusi akaun Instagramnya.

Selain memuji, netizen yang juga peminat kedua-dua pasangan tersebut beranggapan Nazmi bertuah mempunyai isteri yang cantik. Malah mereka juga turut mendoakan kebahagiaan Nazmi dan Yasmin.

Ada juga netizen yang berpendapat, kedua-duanya miliki wajah seiras. Ini antara komen mereka.

shawani76@ sysbebys yup mcm adikbrdik kembarkn ?

mimi_jr7 Muka nk sma bhaii..wuu jodohhh

nbla.hudakenapa muka samaaa ?

adshd_Muka sama jodoh ?

nurul_ahmad89muka sama

IKLAN

nazrl.jmldnmuka sama

ashaanniisaMuka korang nak sama

Serba putih di majlis akad nikah

Ya Allah Kau berkatilah pernikahan Aku dan Isteriku hingga Ke Jannahmu  -nazmifaizmansor

IKLAN

Tak jemu memandang, cantik bak bidadari! 

IKLAN

Sumber: Nurull YasminMakeupbyrienarianaNazmi Faiz Mansorwr.co