Perut buncit dan menggeleber sungguh memalukan dan merimaskan. Sana sini pergi rasa tak selesa bila mata orang asyik tertumpu pada perut yang buncit. Diri rasa tidak berkeyakinan dengan kekurangan diri . Rasa macam nak menangis pun ada. Kalau setakat menangis tapi tiada usaha yang bersungguh untuk mengempiskan perut pun tiada guna.

Beberapa penyebab perut buncit yang harus diketahui antara lain adalah terlalu banyak memakan junk food, tabiat sesudah makan langsung tidur, yang terakhir adalah malas bersenam. Jom ikut cara Myra untuk dapatkan perut yang rata.

TIPS PERUT KEMPIS & SIHAT

Harini Myra nak share satu lagi resipi awet muda yang sangat mujarab dan sangat simple utk orang yang terlebih rajin ! Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata

Bahan-bahan:
1. Serai (10-15 batang)
2. Air (2-5 liter) *gambar tu dalam cawan je

IKLAN

Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata

Cara-cara: 
– Ketuk serai sehingga pecah & rebus dalam 30-45 minit Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?
*lagi banyak serai lagi banyak air diperlukan

Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata

IKLAN

Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata
Air ni diajar oleh bidan mengurut.Jujurnya, bidan ni memang nampak sangat muda dalam awal 40an tetapi usianya dah lebih 50an. Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?
Katanya, dari muda hingga sekarang, dia cuma amalkan minum AIR SERAI saja untuk kesihatan badan. Jamu dan makjun pun dia buat sendiri tau !

SELAMAT MENCUBA Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataIkut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata

KHASIAT :
Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataMengempiskan Perut
Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataBadan & peluh berbau wangi
Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataMelawaskan buang air kecil & besar
Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataMembuang toksin (Boleh dijadikan detox)
Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataKulit bertamah cerah & sihat ( Nampak pink-pink gituw mcm BARBIE DOLL ) Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?

IKLAN

Myra dah try .. Best gila tak tipu !!
” Angin satu badan pun hilang ” Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?

**LELAKI & PEREMPUAN DIWAJIBKAN CUBA!

Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut RataAmalkan minum segelas pagi lepas sarapan, tengahari dan malam.Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?

Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata? Semoga bermanfaat untuk semua Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?Ikut Petua Mudah Wanita Ini Minum Air Serai Kalau Nak Perut Rata?
Kalau suka , SHARE !

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI