Deko Ruang Tamu

Hasil deko ruang tamu sendiri, nampak tenang dan luas bila pandai main warna. Sebenarnya nak menghias kediaman ni bukan lah suatu perkara yang boleh siap dalam masa satu hari. Segalanya perlu dilakukan dengan teliti dan penuh kesabaran.

Jika inginkan hasil yang menepati citarasa, pemilik perlu libatkan diri dalam proses ubahsuai dan jangan lepas tangan.

Isteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri

Bagi Puan Miera Azmira, beliau lebih senang menghias sendiri kediaman teres Semi D milikny adan keluarga yang terletak di Temerloh ini.

IKLAN

Isteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak LuasIsteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak LuasIsteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak Luas

Selama 4 tahun tinggal dirumah tersebut, Puan Miera perlahan-lahan cuba mendeko setiap ruang dengan warna kegemarannya iaitu merah jambu.

IKLAN

“Setiap sudut ruang 100% saya buat sendri tanpa pertolongan sesiapa walaupun suami. Tetapi alhamdulillah, suami tiada halangan langsung dalam pemilihan warna walaupun warna pink…”

Isteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak Luas

IKLAN

Isteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak LuasIsteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak Luas Isteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak Luas Isteri Ini Deko Ruang Tamu Sendiri, Pilih Pink Bagi Nampak Luas

Menurut Puan Miera lagi, kediaman dengan konsep moden inggeris ini dihias dengan rona yang cerah agar ia tampil lebih luas.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI