mesra suami isteri

Nak mesra suami isteri, biar bertempat. Sebaiknya jangan ditayang pada umum, mungkin ada yang memuji tapi yang cemburu pun kena ambil kira.

Bahayanya sikap suka tayang romantik ini, risau ada yang berkenan. Kata lain, nak menumpang kasih jadi parasit rumah tangga. Haaa.. itu awas!

Simpan Sedikit Mesra Suami Isteri

Bak kata Puan Siti Suryani Yaakop, walaupun kita suami isteri. Dah halal ikut syarie. Baru kahwin je kejap tadi. Atau dah lama kahwin dari dulu lagi. Dah ada anak atau belum ada rezeki.

Kalau Dah Kahwin, Simpan Sedikit Mesra Suami Isteri Dalam Rumah

IKLAN

Walaupun kita sangat bahagia dengan suami kita. Tak pernah gaduh masam muka. Setiap hari ucap I Love You walau tengah duk saja. Dia dukung kita masuk bilik dari kurus sampai dah saiz dua kali ganda. Kita pulak mandikan laki kita tak pernah terlepas lagi walau sehari cuma.

Tapi tetaplah ingat tuan puan.

Islam ini agama yang penuh dengan adab dan tatasusila. Dalam rumah suka hati hangpa la nak buat apa. Hang nak bercium bergomol bergusti ke lantak pi la kat hangpa. Kalau depan khalayak beringatlah sikit supaya kita tidak lupa.

IKLAN

Kalau Dah Kahwin, Simpan Sedikit Mesra Suami Isteri Dalam Rumah

Terlebih sangat nanti mai penyakit ain hidup hangpa boleh rosak binasa.

IKLAN

Mesra suami isteri ni memang bagus dan dianjurkan agama. Tapi bukan untuk tunjuk kokrang jadi tatapan mata semua. Ketahuilah bahawa itu adalah aib dan rahsia rumahtangga.

Jangan ikut sangat cara influencer ke artis ke manusia mana sapa kat luar sana. Bercium bagai tinggal cuma tinggal lagi tak sampai bersenggama.

Begitu lah adab yang perlu dijaga bila sah jadi pasangan, nak mesra suami isteri tak salah tetapi biar tempat yang betul. Moga jadi renungan buat pasangan yang baru berumah tangga dan bakal berkahwin.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI