Bukanlah sesuatu yang pelik apabila lelaki buncit menjadi pilihan wanita masa kerana mereka memiliki keistimewaan tersendiri. Malah tidak hairanlah juga lelaki buncit boleh membuatkan wanita lebih sayang.

Selama ini wanita selalu mengagumi lelaki bertubuh atlet dan sasa dengan perut six pack. Namun dalam kehidupan nyata, lelaki dengan perut six pack bukanlah pilihan kebanyakan wanita. Ini kerana wanita tidak begitu kisah tentang penampilan lelaki buncit kerana mereka tahu lelaki sebegini ada ciri-ciri yang mereka cari.

Lelaki Buncit Buat Wanita Lebih Sayang! Ini 10 Keistimewaan Mereka

Oleh itu beruntunglah anda jika ada miliki pasangan buncit kerana mereka sebenarnya ada keistimewaan.

1. Mereka yang bersuamikan lelaki buncit sangat beruntung kerana anda boleh memeluk dia selamanya. Ke mana anda pergi tidak perlulah anda nak bawa bantal. Ini kerana lelaki buncit boleh anda jadikan bantal pada ketika diri anda keletihan. Stres apabila memikirkan hal kerja, lelaki buncit adalah bantal portable milik anda yang sentiasa menjadi kekasih abadi.

IKLAN

2. Di depannya kamu bebas makan apa saja yang anda suka, dia tidak akan pernah mengatakan anda gemuk. Ketika sedang makan berdua dengannya, anda boleh bebas makan apapun. Anda boleh menjadi diri sendiri tanpa harus menjaga imej aslimu seperti apa. Di depannya anda akan menjadi diri anda sendiri.

3. Jika menunggang motosikal, pelukanmu menjadi jauh lebih hangat. Rasa sayang anda juga menjadi lebih nikmat. Apalagi sambil memeluk pasangan yang buncit, kebahagiaanmu akan semakin bertambah. Pagi anda akan berbeza dari pagi biasanya. Ada jalan berlubang anda terus berpaut kepadanya, ada lampu merah kamu boleh memegang perutnya. Secara perlahan rasa sayang anda akan bertambah terhadap lelaki buncit ketika menunggang motosikal.

4. Biasanya mereka yang buncit adalah orang yang humor dan anda mampu tertawa setiap hari. Lelaki buncit punya sifat humor yang tinggi? Tidak perlu anda hendak membeli buku humor atau menonton standup comedy. Mereka pasti akan membuat harimu lebih bahagia. Seronok kan?

IKLAN

Lelaki Buncit Buat Wanita Lebih Sayang! Ini 10 Keistimewaan Mereka

5. Walaupun berbadan besar, lelaki buncit adalah lelaki gentleman yang boleh melindungi diri anda daripada siapa pun yang mengganggu. Jangan salah, walaupun punya perut yang super besar, lelaki buncit adalah jenis lelaki yang gentleman. Dia tidak akan membiarkan diri anda disakiti dan diganggu oleh orang lain. Ada yang mengganggumu? Lapor saja kepada lelaki buncit. Ini kerana mereka tidak mahu pujaan hatinya terluka.

IKLAN

6. Bukannya tidak mahu lelaki perut berketak, tapi perut buncit jauh lebih seksi dibandingkan dengan perut berketak. Ramai yang mengatakan kalau perut berketak itu seksi? Oh tidak! Perut buncit lebih seksi dan lebih menarik untuk di tepuk. Perut berketak? Keras dan tidak ada dagingnya. Mana satu pilihan anda?

Lelaki Buncit Buat Wanita Lebih Sayang! Ini 10 Keistimewaan Mereka

7. Di depannya postur badan anda akan menjadi lebih kecil dari badannya, anda akan merasa terlindung. Seronok kan?

8. Lelaki buncit lebih banyak berkorban untuk pasangannya dibanding dengan lelaki berperut ketak. Perhatikan setiap kali pasangannya tidak habis makan, si buncit inilah pasti rela menghabiskan bekas makanan pasangannya, kenapa? Kerana dia sayang dengan pasangannya dan tidak mahu dikatakan gemuk sama dengan orang lain.

9. Biasanya ciri-ciri lelaki sukses berperut buncit. Ramai di kalangan bos-bos yang mengetuai sesebuah industri rata-ratanya berperut buncit. Buncit merupakan lambang kebahagiaan dan kemakmuran. Jadi yang merasa buncit jangan kecil hati, masa depan kalian akan cemerlang seperti bos-bos perusahaan besar! Wow!

10. Bersuara indah dan berjiwa lembut, siapa lagi kalau bukan ciri lelaki berperut buncit. Lelaki buncit biasanya punya jiwa yang super lembut, tidak mudah menyakiti hati wanita dan sentiasa mendengar keluh kesah hati wanita. Dan satu hal lagi, lelaki buncit biasanya punya suara yang indah jika menyanyi.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI