MASK MURAH SENJATA PALING PANTAS CANTIKKAN KULIT..

Ini adalah perkongsian di Facebook saudari Intan Syafinas   yang juga merupakan C.E.O & Founder at Admire Beauty mengenai kelebihan mask wajah untuk anda semua terutama bakal pengantin.

Ramai orang anggap mask ni tak perlu pun tapi salah sebenarnya😂
mask adalah skincare paling cepat & senjata pantas untuk kulit cantik.

Tidak perlu membazir beli mask muka yang mahal, hanya boleh didapati di GUARDIAN sahaja.

Mask kat bawah ni semua perlu dicuci selepas 10-15 minit digunakan.

GUARDIAN 100% aloe vera
RM5.90

Aloe vera sangat bagus untuk soothing kulit berjerawat, sensitif,sunburn. Letak dalam peti ais sampai sejuk. Pakai 10 minit then cuci. Kalau ada jerawat besar/ breakout boleh pakai setiap hari sampai kulit dah tak meradang.

BLACK TEA MASK

Campuran tea + black sugar yang membantu untuk buang sel kulit mati yg buat kulit kusam, pori besar, banyak whitehead. Sesuai untuk semua jenis kulit. Pakai 10-15 min then cuci.

BERRIES MASK

Blueberry, acai berry yang sangat bagus untuk antioxidant halang toxic dari kulit,lembab dan brighten kan kulit. Pakai 10-15 min then cuci.

FREEMAN MASK

Yang ni sleeping mask, guna dalam 15 min jer then cuci sebab tidur tak dok diam 
nanti bakteria campur sekali mask jadi jerawat kalau pakai tidur. Ada vitamin c untuk kulit brighten cerah , parut pun makin lama makin pudar.

AZTEC MASK (xda kat guardian )
Beli online untuk cuci pori dari whitehead, minyak berlebihan yang buat kulit naik jerawat

Jangan Lupa Komen: