5 best places to experience fall in New York State (71)

Suri rumah mesti tidak boleh berpisah dengan perkara yang melibatkan kebersihan dalam rumah seperti tempat tinggal dan pakaian. Namun sejauh mana telitinya anda sebagai suri rumah dalam membuat pemilihan sabun sebagai bahan pencuci, kerana setiap satunya mempunyai kesan tersendiri sebagai bahan peluntur dan boleh memastikan pakaian dalam keadaan cantik dalam temoh yang lama. Jadi mana satu produk terbaik anda?

Suri Rumah Yang Bijak Sahaja Tahu Bezakan Sabun Pencuci

TOP Powder Laundry Detergent

Untuk pakaian yang kekal wangi sesuai dengan gaya hidup aktif anda Terdapat 4 variasi haruman yang boleh anda pilih iaitu Blooming, Super Hygiene, Super White dan Super Color.
Istimewanya, sabun detergen ini diformulasi khas untuk pakaian berwarna putih, jadi tiada lagi kesan kotoran selepas basuhan. Sabun ini juga mampu untuk menyerap bau peluh, pakaian anda akan kekal wangi sepanjang hari.

Suri Rumah Yang Bijak Sahaja Tahu Bezakan Sabun Pencuci

DAIA Lemon Citrus Excellent Washing Powder Detergent

Sabun pencuci baju murah bawah RM 20 –lebih daripada 1 kg . Sabun detergen dari rangkaian produk Daia ini sesuai untuk kegunaan ekonomi kerana harganya yang murah. Diinovasikan daripada formula aktif dengan teknologi yang dikenali sebagai Colourshield. Berfungsi untuk menghilangkan kekotoran pada pakaian tanpa memudarkan warnanya walaupun dibasuh berkali-kali. Pilihlah sabun ini agar dapat menjimatkan perbelanjaan anda di rumah.

IKLAN

Suri Rumah Yang Bijak Sahaja Tahu Bezakan Sabun Pencuci

Pureen Sabun Pencuci Serbuk Anti-Bakteria Pureen (A-B-D)

Sesuai untuk pakaian bayi, tidak menyebabkan iritasi kulit kepada si kecil .Tidak perlu ragu-ragu untuk menggunakan sabun detergen dari jenama Pureen bagi mencuci pakaian bayi anda kerana ia mengandungi Perborate yang selamat untuk lampin dan pakaian berwarna. Selain mampu menghapuskan kotoran degil, sabun ini juga mempunyai kuasa oksidasi yang dapat membunuh bakteria secara efektif. Harumannya yang unik pula akan meninggalkan wangian yang segar pada pakaian.

IKLAN

Suri Rumah Yang Bijak Sahaja Tahu Bezakan Sabun Pencuci

Eziclean Laundry

Sabun detergen jenis alkali selamat untuk kegunaan mesin basuh.Sabun detergen Eziclean diformulasi secara beralkali dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula, baik untuk melindungi mesin basuh serta pakaian. Sabun detergen ini mengharumkan pakaian anda dengan wangian dari ekstrak bunga. Pencuci ini juga mengandungi pencerah optik agar pakaian supaya sentiasa kelihatan cerah dan baru serta tidak berbuih semasa mencuci dan mengandungi formula anti-bakteria yang dapat menyahkuman dan mencegah bau busuk pada pakaian.

IKLAN

Suri Rumah Yang Bijak Sahaja Tahu Bezakan Sabun Pencuci

Breeze Liquid Detergent Anti Bac & Color Protect

Detergen jenis cecair untuk mesin basuh. Sabun basuh jenama Breeze ini direkomendasi khas untuk kegunaan mesin basuh jenis front loading (muatan hadapan). Sabun ini bertindak 3 kali ganda daripada sabun biasa untuk menghilangkan kotoran degil serta diformulasi agar pakaian berwarna tidak pudar setelah dibasuh berkali-kali. Kandungan anti-bakteria dalam sabun ini juga memberikan perlindungan sehingga 99.9% terhadap jangkitan kuman

Suri Rumah Yang Bijak Sahaja Tahu Bezakan Sabun Pencuci

Dettol Laundry Sanitiser (750ml)

Sabun pencuci pakaian jenis sanitiser – terbaik untuk kulit sensitif. Sabun pencuci jenama Dettol ini sesuai untuk kulit sensitif kerana ia dapat menghapuskan 99.9% kuman pada pakaian seperti backteria Staphlococcus dan E.Coli sama ada dibasuh dengan cucian panas ataupun sejuk. Sesuai digunakan untuk mencuci pakaian kotor yang melekat dengan peluh (semasa) aktiviti bersukan, pakaian dalam, stokin, pakaian kerja, tuala dan kain linen. Formula yang terkandung dalam sabun ini juga, dapat menghalang jangkitan kuman dan infeksi silang (cross-infection) pada barangan laundry.

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI