b1d92ae928cf10116165f3eb5c3a1e3a

Bagi anda yang mempunyai masalah buah pinggang yang memerlukan anda pergi ke klinik atau hospital setiap minggu untuk dialisis, anda harus membaca artikel ini, bagaimana untuk melakukan buah pinggang semulajadi dengan kos yang rendah.

Buah pinggang adalah organ yang sangat penting, kerja mereka adalah untuk menapis darah dengan menunaikan pelbagai bahan yang tidak lagi diperlukan seperti racun, garam dan bahan-bahan yang tidak diingini yang memasuki badan kita.

Jom Cuci Buah Pinggang Dengan Petua Menjimatkan Wang Ini

Sudah tentu, dari masa ke masa, akan ada timbunan garam dalam buah pinggang supaya ia boleh menyebabkan gangguan. Pada pesakit dengan sakit pinggul, fungsi di atas perut tidak boleh lagi dilakukan supaya normal untuk dibantu dengan alat khas yang disebut dialisis darah.

Ini cara sangat mahal tetapi ia juga berasa tidak selesa. Kini bagi anda yang sedang menjalani pemeriksaan dialisis setiap minggu, anda boleh menggunakan kaedah tradisional di bawah ini, bagaimana untuk mencuci darah secara semulajadi.

IKLAN

Cara-caranya :

1) Berus daun Saderi, Basuh sehingga bersih, kemudian potong potongan dan tambah kė dalam periuk, Tuang air bersih, kira-kira 1 liter, rebus selama 10 minit dan biarkan ia sejuk.

2) Ambil satu minuman setiap hari dan anda akan melihat semua garam dan racun lain yang keluar dari buah pinggang anda apabila anda buang air kecil.

IKLAN

 

 

 

IKLAN

 

 

 

Sumber: ViWanita

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI